Arkadaşlar bu apart otel güvenilir midir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternette baktım böyle yazıyor ruhsatlı olması güvenilir midir. Yalan söyleme ihtimalleri var mu. Yani o tarz evlerden değildir demi normal güvenilir bir oteldir Eki Görüntüle 3357622
Dalga geçmeniz normal ama biri de ciddi cevap verse rahatlarım. İnternette böyle dediği halde sıkıntılı bi yer olabilir mi.2009 dan beri diyor bi de

Daha kalmamış kalacak, kim bilir ne fındıklar kıracak. Ön soruşturma yapıyor kendileri
Kız S simayyy1 gel ben sana benim evi tahsis edeyim. Büyük değildir ama duvardan duvara vurulabilir yine de. Yatağınıza kuğu da yaparım havludan. Boşa yanmasın memuriyetin gel

İnternette baktım böyle yazıyor ruhsatlı olması güvenilir midir. Yalan söyleme ihtimalleri var mu. Yani o tarz evlerden değildir demi normal güvenilir bir oteldir Eki Görüntüle 3357622
Bu apart otel değil günlük kiralık vs yazıyor günlük ev kiraya vermek yasak olmayan bir sektörde nasıl hizmet veriyorlar bunun yerine pansiyon falan bakın

Pek yorum yapmamayı tercih ediyorum ama artık dayanamadım. S simayyy1 geçmişteki bu duruma dair çok büyük pişmanlığınız var. Suçluluk duygunuzla yüzleşmemek için bir takıntı geliştirmişsiniz. Memuriyete alınmak ve apartta kalmak arasında hiçbir ilişki yok ama bilinçdışınız işlediğiniz bu "suç"tan dolayı cezalandırılıcağını düşünüyor (hatta bunu arzuluyor) Bu takıntıdan kurtulmak istiyorsanız bu durumla (bir kere apartta kalmak) ilgili hislerinizle yüzleşmenizi tavsiye ederim.

Bu apart otel değil günlük kiralık vs yazıyor günlük ev kiraya vermek yasak olmayan bir sektörde nasıl hizmet veriyorlar bunun yerine pansiyon falan bakın
Artık günlük değil saatlik kiraya veriyorlarmış.. Kullanım amacı tam belli olsun diye

Temiz carsaf verse yeter ahshs
Fotograflarina baktim, kulagima direkt "kocan seni boyle..." sesi geldi, evlerden ırak ahshd
Ben de onu yazmaya geldim şimdi nsmgkdmfmf S simayyy1 tüm yorumlar buranın leş gibi bi yer olduğunu söylüyor, fotoğraflardan tam da aha şöyle cümleler akıyor nasıl kaldın kız burda hastalık falan kapmadın dimi

Kalmak için bakmıyorum bir kere kaldım güvenilir bi yermidir diye soruyorum fuhuş yerleri gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…