Oğlumun sünet mevlütü için abiye tesettür elbise almıştım..3 tane cocugum var.küçük hiç durmuyordu. alırken orda fark etmemisim.elbise 40 beden ama kollar 38 beden bile değil..aldıktan 1 hafta sonra geri götürdüm ölctüler doğrulandı.elbise firma çıkışlı hatali..değişim iade kabul etmiyolar.elbise tamire gitti.geldikten sonra elbisenin kolu ters dikilmiş.içi dışına gelmiş.elbiseyi biraz inceledim alt etek kısmı makas vurulup geçilmiş dikilmemis pincik pincik..ne dediysem olmadı elbisenin firmasini aradım..hatalı olan elbise bize gönderilir tamir edilmez elbise siz almadan önce deforme olduysa sizin üzerinize bırakmaya calisiyorlardir dediler..bunun üzerine mağaza sahibi beni arayıp birde bağırıp azarlamaya kalktı telefonda..bunun üzerine tüketici haklarina başvurdum..eşimin avukat arkadaşı aynı zamanda mağaza sahibinin de arkadaşiymis..araya girdi olan biten herşeyi söylemiş.sedece değişim kabul etmişler..ben bu konuda haklı oldugumu düşünüyorum.tüketici haklarından olumlu bi sonuç çıkar mi acaba.