Arkadaslar bu bilgiye ihtiyacim var

Ross1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
256
130
83
Ben tup bebek icin hazirlik asamasindayim ocak sonu toplama we transfer yapilcak su an ilac tedavisi yapiliyor bana we esime size bir sorum olacak tup bbek tedavisi gorurken hazrlik asamasinda doktorunuz dogum kontrol hapi werdimi? Bunu yasayan warmi? Bana werdi we ben ne icin oldugunu merak ediyorum

Doğum kontrol hapı olduğuna emin misin adı nedir ilacın

Bence oyle cunku gunluk hap gibi adi ginera
belirttiğin isimde ki ilaç doğum kontrol hapı ve yumurtlamayı engelleyen bir hap. bende tüp bebek tedavisi gördüm ama bana bu şekilde bir ilaç verilmedi. biliyorsundur bu tedavide iğnelerimiz oluyor yumurta çoğaltıp büyümesi için. nekadar sağlıklı yumurtan olursa şansın o kadar artar bana biraz saçma geldi. mesela tedavi olumsuz olduğunda yumurtalar kiste dönerse o kistin geçmesi için tedavi amaçlı verilebilir bana 1 kez verdiler ama tedaviye başlarken verilmedi. bence bunu bi doktorunla görüş neden vermiş.

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin ben arAlik adetimin 2. Gunu basladim bu ilaca bana oyle soylendi cunku ocak adetimden sonra tup bebek yapilcak hayirlisiyla bu donemde ilaclarimla beraber verdi we ben zaten baya kullandim cumaya gdecegim doktora tekrar oyle zor konularki insanin kafasi karmakarisik oluyor

Ha tamam ben bu ay başlanacak gibi algiladim o zaman bende başlamıştım yani tedaviye başlamadan bir ay once bende kullanmistim bu hapı ocak adetinde artık kullanmaman gerektiğini soyleyecektir. Bu haplar miyim kist vs önlüyor onun için vermistir. İçin rahat olsun

Yaa cok tsk ederim icim rahatladi biraz allah razi olsun bu sikintilarla strssle nadl tutcak onu da bilmiyorum ama rabbim hayirlisini nasip eylesin isteyen herkese yormadan wersin insallah

tabii haklısın. belki doktorun farklı bir sebepten dolayı sana bu ilacı vermiş te olabilir ama bunu sana açıklamalı yada en azından sen sor sorgula.çünkü ilacı kullanan hormonlarıyla oynanan sensin.sonuçta tüp tedavisinde çok fazla ilacımız oluyor ve hepsinin ayrı ayrı yan etkileri var.önce sen bilinçlen doktorada bilinçli olduğunu göster yani herşeyi sorgula bilmek hakkın sonuçta.

Dogru haklisn soruyorum aslinda fakat o kadar cok sey warki araya karisiyor bazilari cok kilo yapiyor mesela bnde yan etki olarak hersey ewlat icin rabbim yardimcimiz olsun

Dogru haklisn soruyorum aslinda fakat o kadar cok sey warki araya karisiyor bazilari cok kilo yapiyor mesela bnde yan etki olarak hersey ewlat icin rabbim yardimcimiz olsun
doğru yan etkisi çok benim 3 denemem oldu 1 senede 5-6 kg aldım bir şekilde verilir kafana çok takma. önemli olan gebe kaldığın kilo ve hamilelik boyunca alacağın kilo. bebeği,doğumu,senin sağlığını en çok bu etkiler. sonra diyet ve sporla atarsın zaten.

Benm 1 asilama direkten dondu tup bebkte ilk denemem olck ama igne ilac coook kullandm yumurta rezervm dusk cnku hergn 2 yumrta we 5 incr yiorum haliyle kilo felakt ama gercktn kilo onemli deil alinr werilir onemli olan kucagimza alacagmz bebegmz hayirlisiyla..

aynen hayırlısı olur inşallah. ama yediklerinle alakası yok aldığın kilonun bu kullanılan ilaçlardan kilo alınıyor. aşılama ve tüp yönteminide hemen hemen aynı ilaçlar var iğne olarak. kilo iğnelerden oluyor.olucak zaten ne yapsan önüne geçemezssin doktorumda tüp bebeğe başlarken zaten bana kilo yapacağını belirtmişti.

Ewt aynen hep hormon ilaclari vucudumuzu darmadagin ediyor neyse sonu iyi olsun insallah

canım normal yollarla hamile kalma diye vermiş olabilir mi doktorun ??

Uzgun8biost: 38582220 .!.:
aklima gelmedi degil ama zaten 3 yildir normal yollarla olmuyor bilmiyorum yinede ya hersey olabilir
Canim olmadik bisey degil onlem amaclidir bence ama sor tabi ki druna icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…