Morelinizi bozmak istemem ama heveslendirmek te istemem. Herşey olabilir Allahın takdiri. Kullandığınız ilaçların etkisinden de gecikme olabilir yada evet gerçekten hamile kalmış ta olabilirsiniz biraz daha bekleyin bence yada içinize sinmiyosa bi test yeptırın ama her sonuca hazırlıklı olun inşallah olmaz ama olaki negatif çıkarsa kendinizi üzmeyin. İnşallah hamilesinizdir bende yürekten istiyorumKızlar selam ben geçen ay tüp bebek yaptırdım negatif ile sonuçlandı benim bu ay adetim 23 kasımda en geç olması gerekiyordu gecikme normal mi yoksa hemen 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış olabilir miyim. Test yapıp negatif görmeye hazır değilim var mı benim gibi olan
Teşekkür ederim inşallah herkes için hayırlısı olsun. Moralim bozulmaz sanırım ama kahve vs içince kendimi de suçlu hissediyorum normalde 25 gündd bir adet oluyorum ama bu sefer 37.gündeyim bilemedimMorelinizi bozmak istemem ama heveslendirmek te istemem. Herşey olabilir Allahın takdiri. Kullandığınız ilaçların etkisinden de gecikme olabilir yada evet gerçekten hamile kalmış ta olabilirsiniz biraz daha bekleyin bence yada içinize sinmiyosa bi test yeptırın ama her sonuca hazırlıklı olun inşallah olmaz ama olaki negatif çıkarsa kendinizi üzmeyin. İnşallah hamilesinizdir bende yürekten istiyorum
İnşallah canım bugün test yapayım artık diyorum 37.gündeyiminşallahhhh hamılesindir
Bu ay tüpbebek için ilaç kullanmalar stres sıkıntı herşey biz kadınların direk rahmini etkiliyo malesef hakkınızda her ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim inşallah herkes için hayırlısı olsun. Moralim bozulmaz sanırım ama kahve vs içince kendimi de suçlu hissediyorum normalde 25 gündd bir adet oluyorum ama bu sefer 37.gündeyim bilemedim
tabiki çok etkiledi beni de ilaçlar ruhsal olarak bile etkiledi bakalım bugün bakacağım inşallah güzel habeler veririm :)Bu ay tüpbebek için ilaç kullanmalar stres sıkıntı herşey biz kadınların direk rahmini etkiliyo malesef hakkınızda her ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah
inşallah güzel haberleri bende bir gün vereceğim rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah.tabi ki hayal kırıklığı olmaması için çook heveslenme ama bence de bi test yap, güzel haberlerini bekliyoruz, rabbim gönlüne göre versinn ,dualarımız seninle
valla cesaret edemedim bugün öğlen çıkabilirsem test alıp iş yerinde yapacağım kısmet inşallah hayırlısı olur :)Baya gecikmişmissiniz test yapmadan bilemezsiniz malesef bir çok zaman tüp bebekte kullanılan ilaçlardan dolayı sonraki ay gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş belki sizinde öyle oldu. Madem geciktiniz test verin inşallah gebesinizdir
tamam burdan da yazarım inşallah güzel haber:)Test yaparsan haber ver canim
İnşallahhtabiki çok etkiledi beni de ilaçlar ruhsal olarak bile etkiledi bakalım bugün bakacağım inşallah güzel habeler veririm :)
Kahve mi:)Teşekkür ederim inşallah herkes için hayırlısı olsun. Moralim bozulmaz sanırım ama kahve vs içince kendimi de suçlu hissediyorum normalde 25 gündd bir adet oluyorum ama bu sefer 37.gündeyim bilemedim
tepki görmiyim diye yazmadım da kahve sigara vs vs çok var daha vicdan yapacağım şeylr :)Kahve mi:)
İnan bu kadar dikkat edip taktığımız için stres yapıyoruz
Çok konu yazı okudum nasılsa olmuyor diyip alkol alan ama sonradan hamile olduğunu öğrenen
İçini ferahlat eğer yiyecek ekmeği varsa her türlü tutunur o hayata
Kahve de günde 1 fincan ideal zaten o kadar kasma
Hmm o zaman çak bitane gebelik testi derim:)tepki görmiyim diye yazmadım da kahve sigara vs vs çok var daha vicdan yapacağım şeylr :)
Naptın canm Mfk deneyecektn aralıkta regl oldun mu.Kahve mi:)
İnan bu kadar dikkat edip taktığımız için stres yapıyoruz
Çok konu yazı okudum nasılsa olmuyor diyip alkol alan ama sonradan hamile olduğunu öğrenen
İçini ferahlat eğer yiyecek ekmeği varsa her türlü tutunur o hayata
Kahve de günde 1 fincan ideal zaten o kadar kasma
öğle arası gidip alacağım artık bugün güzel haberler verebilirim inşallah :)Hmm o zaman çak bitane gebelik testi derim:)
Bende öyle canm kahve sigaratepki görmiyim diye yazmadım da kahve sigara vs vs çok var daha vicdan yapacağım şeylr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?