Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar bu kafanı rahat bırak hamile kalırsın olayını başarabilen babayigit varmı ??
Canm ben uzaga gelin geldm burda biyeri bilmiyrm dun aksam ozele gtcektk dktr olmadigi icin sonucuna sizin bakmanz lazm ddi sen bole diyince icim kotu oldu esim gec gelck yinede o gelince gitcm parasnda deglm daha oncede polikinlikte 25tlye kan vermstm taa ertesi gun aksam ustu cikmsti o yuzdn oraya vermk istemym cok uzun surede ckio sen dua etcm insallah kotu bsyy yoktr bebis vardr
Canim benim icini ferah tut Rabbim ne eylerse guzel eyler bende senin icin endiselendim o yuzden bu kadar heyecan yaptim. Insallah bebistir yaz burdan bana Allahtan umid kesilmez. Hayirlisini versin insallah.. Dualarima senide eklerim
Canim benim icini ferah tut Rabbim ne eylerse guzel eyler bende senin icin endiselendim o yuzden bu kadar heyecan yaptim. Insallah bebistir yaz burdan bana Allahtan umid kesilmez. Hayirlisini versin insallah.. Dualarima senide eklerim
Biliyorm canm cok sagol Allah razi olsun gece yazarm ancak o zmn giderm nette yazio zatn ordaki degerin kac haftalik oldugu esim anlamayz die gece gitmeylm dio senin belirtn varmiydi tatlim benm goguslerm belim agrio bide sol kasgm agriyo bazn
Cnm tedaviyle olmadi bana t rahim teshisi konuldu laparaskopi histereskopi ameliyati yapildi yumurta catlatma tedavileri gordum olmadiii en son artik tedaviyi biraktim yeni hobiler edinmeye basladim hamileleik falan dusunmedim hic beklemedigim anda olduu
Arkadaslar 1 yıldır evliyim çocuk istiyoruz şükür hiç bi problemimiz yok olmamasi için herkes kafanı rahat tut olur diyor bu nasıl oluyor acaba! BEn yapamıyorum bunu başlarda düşünmesem adetim yaklaştıkça çıkmıyor aklımdan benim gibi bisürü arkadasim vardır illaki bana bi akıl verinnn
valla ben başardım en sonra amaaann nasılsa sorun yok sağlamız olcakk demekki oğlumun doğucağı güne daha çok var dedim o 2 ay düşünmedim takmadım eşimle bunun konusunuda etmedik ve 2.ayımda oldum ilişkiye girerken özellkle asla aklına gelmesin komple eşine konsantre ol sonra dik ayaklarını tavana kaldır belini yastıkla bekle 1 saat öyle kalırsın tecrübe söylüyorrr
Biliyorm canm cok sagol Allah razi olsun gece yazarm ancak o zmn giderm nette yazio zatn ordaki degerin kac haftalik oldugu esim anlamayz die gece gitmeylm dio senin belirtn varmiydi tatlim benm goguslerm belim agrio bide sol kasgm agriyo bazn
Benim aynı regl belirtileri gibiydi canım. ama şunu ekliyim benim normalde gögüslerim çok büyük değil. Ama 2 gün geçtiğinde inanılmaz bir hassasiiyet ve extra büyüme gösterdiler. Kasık ağrılarım benim hala daha ara ara oluyo. Ayy merak ettim acaba tahlil yaptırdın mı? Hayırlı haberlerini ver inşallah <3
Benim aynı regl belirtileri gibiydi canım. ama şunu ekliyim benim normalde gögüslerim çok büyük değil. Ama 2 gün geçtiğinde inanılmaz bir hassasiiyet ve extra büyüme gösterdiler. Kasık ağrılarım benim hala daha ara ara oluyo. Ayy merak ettim acaba tahlil yaptırdın mı? Hayırlı haberlerini ver inşallah <3
Anladım canım ya Ama olsun rabbim hayırlsını versin. Ama sen yinede regl bitince bi doktora görün bu kadar gecikme nedenmiş öğren bence tavsiyem olsun :)
Anladım canım ya Ama olsun rabbim hayırlsını versin. Ama sen yinede regl bitince bi doktora görün bu kadar gecikme nedenmiş öğren bence tavsiyem olsun :)
SeLam arkidişler,bende 3 yıllık evliyim 1.'5 sene ilaç ile korundum çocuk yapmaya karar verince ilacı bıraktım ama neredeyse 1 seneye yakın çocuk olmadı tam sorun var doktora gidicem die kafayı yerken ağır bi enfeksiyon atlattım birazda bunalımın etkisiyle kader diyip üzerine düşmedim ve 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim herkes antibiyotikler temizlemiştir dio ama psikoloji çok önemli birde ovulasyon günleri :) Darısı başınıza rahat olun bir hastalık yoksa illa ki oluyor bebiş ❤