Arkadaşlar bu ne böceği

Miss__lady

pinklove
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
193
14
318
2 gündür duvarda bu böcekten görüyoruö camdan girerken gördüm bunu bu ne böceği acaba bilen varmı ?

Eklentiler

• 5C5B3EEF-5D49-493C-899F-E209B5FE49FE.webp
    5C5B3EEF-5D49-493C-899F-E209B5FE49FE.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 1.168
  • 4538276A-EBEC-46F9-87ED-FF266A8B33F9.webp
    4538276A-EBEC-46F9-87ED-FF266A8B33F9.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 623
fotodan anlaşılmıyo karınca gibi küçük mü? Eğer öyleyse pirinç böceği gibi. Benim pirincim böceklenmişti, buna benziyodu böcekler.

evet baktım fotoya aynı buna benzıyor ama ne alaka pirinç biti evde duvarda salonda gordum ve camdan girerken gördüm camın kenarında,Buğday biti diyede geçiyor

evet baktım fotoya aynı buna benzıyor ama ne alaka pirinç biti evde duvarda salonda gordum ve camdan girerken gördüm camın kenarında,Buğday biti diyede geçiyor
Alt kattan falan gelmiş olabilir. Böceklendi diye balkona falan koydularsa dağılmıştır.

Yulaf veya buğday böceğine benziyor nemli ortamlarda olur diye biliyorum genelde, sineklik taktırsanız bir nevi çözüm olur giremezler sanırım

Arkadaşlar bu nasıl lanet bı bocekmıs ya evde cam kapalı oturuyoruz bu sıcakta camın dısı onu bu bocekten kaynıyo telin o ara bosluklarından bıle gırıyolar ıcerı nerden geldı bu bocek sokaktan anlamıyorum gecenlerde bırı yere kuru nohut dokmustu acaba dıorum ondanmı geldı.Çamasır suyu doktum ılac doktum camın onlerıne ama hala gelıyolar bunlar neyden kacar neye gelmez varmı fıkrı olan.

Bir çözüm buldunuz mu ayni sekilde benim evimdede oldu suanda elektirikli süpürgeyle süpürdüm ve sinek ilaci sıktım heryere hâlâ varlar🤦‍♀️

Back
X