Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım sanırım benimde taze transfer olacak yarın son kontrole gideceğim pzt günü yumurta toplama yapılacak dedi Dr çok heyecanlıyım ne olacak bakalım inşallah sağlıklı embriyolar olurMerhabalar bende 27 sinde transfer oldum. Test sonuçlarınız gelince yine reglinizin 2. Gününde doktorunuzun verdiği ilaçları kullanmaya başlıycaksınız tabi testlerinizde bi sorun yoksa yaklaşık 10-15 gün o iğneleri kullanıyorsunuz bu süreçte doktor bir kaç defa sizi görüyor yumurtalar ne kadar büyüdü diye istediği kadar büyüdüyse size çatlatma iğneleri vericek ve 36 saat sonra sizi çağırıcak anestezi altında yumurtalar toplanıcak eşinizden de sperm alıcaklar eşinizinde bir ilişki perhizi olucak hemşireniz size söyler zaten yumurta toplamadan 3 gün önce misal boşalmalı dışarıya. Hiç canınız yanmıyor merak etmeyin yumurta toplamada :) sonra embriyolok sizi bir gün sonra arıyor şu kadar yumurtanızdan şu kadarı sağlıklıydı bu kadarı döllendi falan diyor siz bu süreçtede taze transfer olucaksanız iğne fitil ilaç kullanıyorsunuz :) ben taze transfer oldum ondan dondurma işlemini bilmiyorum. Embriyonuzun gelişimine göre 3. 4. 5. Gün sizi çağırıp transfer yapıyorlar. Ayıkken yapılıyor sıfır acı sızı :) sonra bi 40-45 dakika yatıyorsunuz eve gidiyorsunuz ilk 2-3 gün dikkat ediyorsunuz apır kaldırmıyor iş yapmıyorsunuz ama devamlıda yatmıyorsunuz kan akışı için yine bu süreçtede iğne ilaç doktor ne verdiyse devam :) sonra 10-15 gün sonra kan veriyorsunuz bu kadar

Hayırlsı olsun canımHayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkında :) stres sıkıntı yapmayın en kötüsü o :) taze transferde beklenmiyor uzun ya o bile bi tık insana iyi geliyor :) benimde 10 kasımda kan tahlilim var bakalım çift embriyo konuldu bana :)
 kaç tane embriyo oldu canım durumları nasıl bakalım benim nasıl olacak yaşım da var benim
kaç tane embriyo oldu canım durumları nasıl bakalım benim nasıl olacak yaşım da var benimMaşallah canım benimBenimde var yaşım 37 :) ocakta 38 hatta 8 yumurta toplandı 6 sı sağlıklıydı 3 ü döllendi 2 si transfer edildi son kalanda izlendi transfer işlemlerinden sonra istedikleri gibi gitmediği için dondurulmadı :) o sağlıklı 2 embriyoda transfer edildi 4. Gün embriyosu olarak :)

inşallah ikizlerin olur
inşallah ikizlerin olurBen senden bayağı büyüğüm:) 44 canım mayıs ayında doğal yoldan gebe kaldım ama yaşamadı maalesef ilk kez tüp bebek deneyeceğim bakalım Allahtan hayırlsı artıkSağlıkla olsunda bir iki önemli değil :) sizin yaşınız kaç ?
İnşallah canım hepimiz için haberleşiriz:)Aynen öyle hepimiz için en iyisi neyse o olsun güzel haberlerinizi alırım umarım :)
Rabbim isteyen bütün annelerin kucagını boş koymasınMerhabalar bende 27 sinde transfer oldum. Test sonuçlarınız gelince yine reglinizin 2. Gününde doktorunuzun verdiği ilaçları kullanmaya başlıycaksınız tabi testlerinizde bi sorun yoksa yaklaşık 10-15 gün o iğneleri kullanıyorsunuz bu süreçte doktor bir kaç defa sizi görüyor yumurtalar ne kadar büyüdü diye istediği kadar büyüdüyse size çatlatma iğneleri vericek ve 36 saat sonra sizi çağırıcak anestezi altında yumurtalar toplanıcak eşinizden de sperm alıcaklar eşinizinde bir ilişki perhizi olucak hemşireniz size söyler zaten yumurta toplamadan 3 gün önce misal boşalmalı dışarıya. Hiç canınız yanmıyor merak etmeyin yumurta toplamada :) sonra embriyolok sizi bir gün sonra arıyor şu kadar yumurtanızdan şu kadarı sağlıklıydı bu kadarı döllendi falan diyor siz bu süreçtede taze transfer olucaksanız iğne fitil ilaç kullanıyorsunuz :) ben taze transfer oldum ondan dondurma işlemini bilmiyorum. Embriyonuzun gelişimine göre 3. 4. 5. Gün sizi çağırıp transfer yapıyorlar. Ayıkken yapılıyor sıfır acı sızı :) sonra bi 40-45 dakika yatıyorsunuz eve gidiyorsunuz ilk 2-3 gün dikkat ediyorsunuz apır kaldırmıyor iş yapmıyorsunuz ama devamlıda yatmıyorsunuz kan akışı için yine bu süreçtede iğne ilaç doktor ne verdiyse devam :) sonra 10-15 gün sonra kan veriyorsunuz bu kadar