- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüz tipin önemli bence karma bir suratın varsa çenen uzunsa yakışır birde ...mesela altın takarsan dahamı gösterişli duruyor boynunda yada gümüş takatsanmı daha çok yakışıyor bunlar sıcak ve soguk tenlileri belirler ..1 cisi muhtesem ben esmerim yakisirmi acaba
Kız sorum yakışırmı degil güzel renk mi değil soru bu rengin ne oldugu...1 cisi muhtesem ben esmerim yakisirmi acaba
hic yapmadiysan yap ve bence esmer sayilmazsin bugday tenli sin gibi geldi bana yakışırSoyle soyliym cagla sikelden daha beyazim aslinda bu kadina sari yakisiyo tonlari banada yakisirmi bilmem
Eminmisin kız son kararınmı ?sanki karamelde vargibi !!1. Fotoğraf bal köpüğü rengi
1 ci resimdeki bal köpüğü , bal kahve , bal karamel gibi tek ton değilde 2 ton var sanırsam 2 cide platine yakın ama tam değil koyu sarı tonlarıda olabilirEki Görüntüle 1851623 Eki Görüntüle 1851623 Eki Görüntüle 1851623 1nci resimdeki ne renk
Eki Görüntüle 1851627 Ve bu 2nci resimdeki sac rengi nedir