Sesimi duyan, benimle aynı dertten muzdarip olan, beni kınayan, beni anlayan-anlayamayan tüm arkadaşlara ve özellikle sevgili gölgemmm sana:
Arkadaşlar... yaklaşık birkaç saat önce bir karar verdim ve yarın sabahtan itibaren sigara denen o zıkkımı elime bile almayacağım. Bebeğime kendi keyfim için zarar vermeyeceğim... Çok zor olacağını biliyorum ama kalan sekiz ayda rahat etmesi için bebeğimi bir hafta kadar sinir harbimden etkilenmek zorunda bırakacağım belki de

Düşündüm de, içmeyince çektiğim acı, dünyadan kopma hali, anlayış kıtlığı, sinirlilik, ağlamalar, hatta tabiri caiz ise yamulma durumlarının bana yaşatacağı yük, bebeğime vereceğim zararın yaşatacağı yükten daha fazla olmayacak...

benim minik meleğim şu anda içimde bir yerlerde bana tutunmaya çalışıyor... Nasıl esiri olduğumu bilmediğim bu illet ise ona zarar veriyor... Artık buna izin vermemeye karar verdim... Gebeliğimi öğreneli 4 gün oldu ve bırakma girişimlerim hep o krize yenik düşüp sigara yakarak son buldu

ancak şunu çok iyi anladım sigara içemeyince gelen kriz eğer ilk an ki şiddeti ile devam etse yer yüzünde bir Allah'ın kulu bundan kurtulamazdı... Demek ki savaşınca yok olabiliyor... Sonra yeniden geliyor ama yeniden savaşmak gerekiyor... Bu böyle sürüp giderken her bir krizin bir öncekinden daha kolay geçeceğini umuyorum... İnsanlardan aldığım bilgilere göre de bu böyle... ( Başta eşim. Yakın zamanda sigarayı bıraktı ama sayemde yeniden başlamak üzere

) Önemli bir nokta da şu ki; aslında bir gün o zıkkımı damarlarımda gezdirmeden uyumayı başarsam 2. gün çok daha kolay olacak.
ŞİMDİ BEN BU KONU BAŞLIĞI ALTINDA BİR SEFERBERLİK İLAN EDİYORUM SEVGİLİ ANNE ADAYLARIIIII!
BENİM DURUMUMDA OLAN HERKESİ DE DAVET EDİYORUM!!!
BIRAKMAYA ÇALIŞACAĞIM YARINDAN İTİBAREN HER KRİZ ANINDA YAŞADIKLARIMI VE NASIL BAŞA ÇIKTIĞIMI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM....
BUNUN ÖRNEK OLMASINI UMUYOR VE BU SAVAŞA HEPİNİZİ DAVET EDİYORUMMM!!! lÜTFEN SESİMİ DUYUN...
BİRBİRİMİZE ÖNERİLERDE BULUNABİLİRİZ, NASIL ATLATTIĞIMIZI YAZABİLİRİZ, KENDİ İNANILMAZ GELİŞİMİMİZİ VE AZMİMİZİ İZLEYEREK KENDİMİZLE GURUR DUYABİLİRİZ, BİZİM GİBİ VİCDAN AZABI ÇEKENLERE IŞIK OLABİLİRİZ...
öZETLE SAVAŞIMA BENİM DURUMUMDA OLAN HERKES DAVETLİDİR!!!
SEVGİLİ GÖLGEMMM UMARIM BU MESAJIMI OKURSUN... SANA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM... ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BAŞARILI OLDUĞUMU GÖRÜRSÜN...
HAYDİ KIZLAR MİNİK BEBİŞLERİMİZ İÇİN SİGARASIZ BİR GÜNE UYANALIM.... BENİMLE OLANLARI BEKLİYORUM HASRETLE