selammmm
ehh herkese kolay gelsin diyim öyleyse :) 5. günümdeyim, mide bulantısını beklemedim bırakayım dedim. 5 günden önce de maksimum 3 içtim. bunun tamamen alışkanlık olduğunu gördüm. ara ara istiyor canım ama açıkçası kendimle inatlaşıyorum. insan beyninin her şeye kadir olduğu düşünülünce iradeye sahip çıkmak hiç zor görünmüyor.
açıkçası hiç beklemediğim bir anda anne adayı olduğumu öğrendim ve ne yalan söyliyim hala annelik hissini hissetmiyorum

2-3 haftalık benim hamileliğim sanırım. benim iradem güçlü diyip kendimi avutuyorum, kaldı ki bundan önce çok kez bırakmayı denemiş ve başaramamış biri olarak daha güçlü hissediyorum kendimi, üstelik eşim sigara içiyor ne yazık ki

dün dışarı çıktığımda neden sigara içtiğimi farkettim, tamamen zaman geçirmek içinmiş. çok kötü bir alışkanlıkmış meğer o zaman canım istedi işte, oturduğum yerde beklerken sigara içmek zamanı hemen akıp götürüyormuş gibi. ne oldu içmedim ama zaman geçti işte. bırakmak çok zor herkesi çok iyi anlıyorum, yaşamayan bilemez maalesef, çok çabuk bırakanları da tebrik ediyorum açıkçası. sigarayı bırakmanın en kolay yolunun hiç başlamamak olduğuna kesinlikle katılıyorum. umarım Allah kolaylık verir hepimize, bir daha içmeyiz.
zayıf olmayı kendime yakıştıramadığım için tutunuyorum ben, belki sizde de işe yarayabilir. biraz hırslı bir karaktere sahibim ben, umarım sizde de işe yarar. sigara gerçekten çok kötü birşey, yine de içiyoruz buna rağmen. biraz irade sahibi olmayı sırf yorulmamak için seçmiyoruz sanırım. Allah göstermesin bebekteki herhangi bir hastalıkta hayat boyu kendinizi suçlu görmek sanırım bir anne için en büyük azap olsa gerek.