arkadaşlar bu teste göre hamile miyim?

nisan84

Allahtan bize armağan :))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.399
1
358
41
Bursa
arkadaşlar temin test yaptım biri silik çift çizgi çıktı resmi ekleyebilirsem bi bakın hamilemiyim
çok heycanlıyım

gözün aydın benim 2 gün varken böyle çıktı hemen kandada baktır

teşekkür ederim arkadaşlar
aslında beklediğim bişey değildi süpriz oldu
yarın tekrar yapıcam bakalım daha belirginleşcekmi

ya arkadaşlar ben lazer epilasyona gidiyordum bide bişe olurmu:26:

Lazer epilasyonuna 9 ay kadar ara vermen gerekecek diye biliyorum. Hamilelikten sonra devam edebilirsin anca.
Tebrik ederim :)

Son düzenleme:
hamilesin canım inşallah sağ salim kucağına alırsın meleğini seni tanımasamda çok ama çok sevindim

oncelıkle gozun aydın bende senın gıbı adetıme 3gun vardı ıdrar testı yaptım pozıtıf cıktı kanda degerımde yuksek cıktı adet gunu 256 cıkmısdı ıkız hamıleyım suan

benimde ilk seferde bu şekilde çıkmıştı yarın sabah daha koyu çıkarsa o zaman rahatlıkla sevinebilirsin:)

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin

canım benimde 2 gün kala böyle çıkmıştı şimdiden tebrikler darısı bekleyenlere

daha koyu 1 hafta sonra çıkar canım ben iki gebeliktede böyle sonuç almıştım:) kesinlikle hamilesin:) %100 başka teste gerek yok canım... HCG hormon seviyen düşük olduğu için ki muhtemelen2-3 haftalık gebesin sonuç böyle çıkıyor Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah şimdi sen şöyle yap ,gebelik haftası hesaplayıcı bul nette ve oraya son adetinin ilk gününü yaz buna göre kaç haftalık gebe olduğun ortaya çıkacaktır ve 5 haftalık olduğunda doktora git ve bebeğini kalp atışını dinle(dinleyemessen tedirgin olma,geç döllenme de olabilir)

sağolun arkadaşlar ben sanki hamileliğe alıştım :)
bakalım yarın sabah ne olcak merak ediyorum

nisan hayırlısı olsunnn ne güzel bir test sonucu:)
bende ocak ayında böyle bi test gördüm ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim..
hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…