Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka testleriniz acaba
Hangi marka testleriniz acaba
Yoruma foto koydum bi bakınHangi marka testleriniz acaba
Fotoğrafı gördüm zaten ikisinde var birisinde yok. Markalarını merak ettim aynı şey benimde başıma geldi de biri pozitif biri negatifYoruma foto koydum bi bakın
Kana da para veriyoruzErken gebelik testi daha hassas, kaset o kadar değil. En iyisi kan verin emin olacağız diye testlere o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor![]()
Sonuç neydi sizin pozitifmiydiFotoğrafı gördüm zaten ikisinde var birisinde yok. Markalarını merak ettim aynı şey benimde başıma geldi de biri pozitif biri negatif
Ee özele gitme sende canım, her yer bedava kan alıyor zatenKana da para veriyoruz(özele gidince )
Kan vermedim doktora gitmedim. Şubat adetimi bekleyeyim dedim ama dayanamadım yarına randevu aldim. Benim silik çıkan bu testim days doctor. Prodoctor negatif çıktı bi de comfort diye bi test yaptım o da silik çıktı.Sonuç neydi sizin pozitifmiydi
19 ocakta normal hastaneye gittim ama almadılar acil kısmında bakmıyoruz dediler. Yeni taşındığımız içinde aile hekimini alamadık. Eşimde görevde. Doğuda olduğumuz için mecburuz birazda özele gitmeyeEe özele gitme sende canım, her yer bedava kan alıyor zaten
Ben acilde hep baktırıyorum ama şikayetlerim üzerine gidip hamilelik şüphesi var mı diye soruyorlar kan veriyorum. Daha salı günü kadın doğuma gittim kan aldılar orda da betama bakmışlar. Yani istesem de istemesem bu ay 3 kere betama bakıldı. Gittiğim hastanelerde farklıydı yani.19 ocakta normal hastaneye gittim ama almadılar acil kısmında bakmıyoruz dediler. Yeni taşındığımız içinde aile hekimini alamadık. Eşimde görevde. Doğuda olduğumuz için mecburuz birazda özele gitmeye
İnternetten iki dakikada aile hekimini alabilrsin aslında. En fazla 1 hafta sürer sisteme geçmesi. Özele dünya para vermeye gerek yok.19 ocakta normal hastaneye gittim ama almadılar acil kısmında bakmıyoruz dediler. Yeni taşındığımız içinde aile hekimini alamadık. Eşimde görevde. Doğuda olduğumuz için mecburuz birazda özele gitmeye
19 u gittim işte bende triajdakilere beta baktırmak istiyorum şüphem var dedim. Bakıyorlar dedi sıra verdi sıra gelmeden girdim ben salgın var diye doktor bakamıyoruz sağlık ocağına gidin dedi. Ben günüm geçmesini sonra direk doktora gitmeyi planlıyordum ama kafam da çok karışık varsa zaten daha çok erkendir. Ultrasonda falan görüşeceğini düşünmüyorum yani bilmiyorum ne kadarlık iken görünüyorİnternetten iki dakikada aile hekimini alabilrsin aslında. En fazla 1 hafta sürer sisteme geçmesi. Özele dünya para vermeye gerek yok.
Valla biz genel olarak her yerde sorun yaşıyoruz. Siirt’te yaşadığımız için hastanenin genel bi sorunu var zaten. Eşim görevde ben tek olunca ister istemez geri planda kalmak zorundayım ve her işimi özelde yaptırmak zorunda kalıyorum. Pandemi bi yana yaniKese oluşmuşsa gözükür de salgın bir tek sizin bulınduğunuz yere mi gelmiş. Salgın her daim oluyor zaten doktor görevini yapamamış malesef.
Bende ilk gebeliğimde acile gittiğimde bakmamışlardı. Belim ağrıyor demiştim hamilelik şüphem vvar diye beliniz ağrıyor diye bakamayız cart curt tartışma. Şimdi aynı hastaneye gidince paşa paşa kan alıyorlar. Pandemi zamanı herkesin kafası bir abuklaşmıştı![]()
Suan geldim sonucu yazarım İnsaAllah vardırCanım içtiğin su miktarı da testi etkiliyor. İlk testi sabah ilk idrarla yapıp diğerini daha sonra yaptıysan ondan kaynaklıdır. Büyük ihtimalle gebesin kan testi ver net olur. Bide yarın sabah ilk idrarla yap test
Sonuç belli olmuştur?Suan geldim sonucu yazarım İnsaAllah vardır![]()
Allah yardım etsinValla biz genel olarak her yerde sorun yaşıyoruz. Siirt’te yaşadığımız için hastanenin genel bi sorunu var zaten. Eşim görevde ben tek olunca ister istemez geri planda kalmak zorundayım ve her işimi özelde yaptırmak zorunda kalıyorum. Pandemi bi yana yani![]()