arkadaşlar bugün başıma gelen olay beni o kadar yıktıki anlatamam...-geç döllenme mi?

sevim59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
18
0
36
Tekirdağ
Bebeğim 8 haftalık ama 6 haftalık gözüküyor doktor direk kürtaj diyor. eminmisiniz diye sordum o zaman bir iki hafta bekleyelim diyor. sizce ne yapmam gerekir başka bir doktora görünmem fayda olurmu gerçekten çok kötü durumdayım şu an sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuk arkadaşlar..

Elbetteki başka bir doktora daha görünmende fayda var canım benim kıyamam bazı doktorlar yanılabiliyor sen şimdilik kötü düşünme bence ve ihmal etmeden başka bir doktora daha görün Hayırlı haberler alırsın inşallahh ....

Sakın ağlama. Dr.lar bir arkdasımın bebeğini aaynı sekilde almaya kaltı. Başka dr.a gitti ve şu an çok sağlıklı bebeği var. Para almak için kürtaj diyorlar.. en iyi dr.ları bul onlara git.. Sakınnn acele karar verme. en az 2-3 dr. gez..

başka bi doktora daha görünün,yanılabilir sonuçta.
hem içiniz de rahat olur.
Allah bebeğinizi size bağışlasın.

ne demek eminmisiniz deyince bikaç hafta daha bekleyelim diyor he? çok saçma... emin değilse kürtaja nasıl karar verebiliyo? bence baska bi doktora daha görün. olumlu düşün herşeyden önce bozma moralini.

hemen acilen başka doktora git geçen gün bende gittim normalde 7 haftalık olması gerekiodu doktorun dediğine göre ultrasona soktuçok küçük gelişmemiş ne kadarlık olduğu bile yazmıo ultrasonda dedi bende ısrarla geç döllenme olmuştur dedim ama inanmadı şu zamana kadar kalbi atması gerekiodu dedi. çok moralim bozuldu ertesi gün başka doktora gittim 5 hafta 5 günlük hamilesin dedi kesenn boyutuna varana kadar söledi rahatladım hemen başka bi yere git ve dua et

arkadaşlar şu an eşimle beraber gene bakıoz kan tahliline 07.12.2011 tarihinde değerlerim 232,79 çıkmış yani 2 haftalık hamileyim aralığın yedisinde şu an OCAK 13 hesaplarsak 6 haftalık hamileyim ama doktorum az önce dediğim gibi 8 haftalık diyor bebek 6 haftalık diyor kürtaj diyor. sizce bu tahlil normalmidir anormalmidir yoksa doktordamı problem vardır..

canım testte çıkan sonuca göre değil son adet tarihine göre hesaplanıyor.ama ilk zamanlarda farklılık olması çok mormal.benim çok yakın bir arkadaşımın da 2 hafta geriden geliyordu ama hiç doktoru alalım demedi zaten açığı kapattı sonra şimdi de maşallah doğdu da 5 aylık oldu. sen içini ferah tut kesinlikle başka doktora git.benim de adet tarihime göre 1 hafta küçüktü sonra zamanıyla uyumlu oldu.farklılıklar olabiliyor önemli olan farklılığın artmaması.

son adet tarihine göre 10 haftalık hamile olman lazım.sanırım adet düzensizliği var.geç yumurtlama oldu herhalde.yumurta takibi yapılsa bile döllenmenin nezaman gerçekleştiğini rahime nezaman ulaştığını allahtan başka kimse bilemez.yani yumurtladığın günden günler sonra bile hamilelik başlamış olabilir.kan testini birkezmi yaptırdın.doktora bir defamı gittin

hayır doktora 3 defa gittim hep geç döllenme oldu dedi. bu hafta başka bir doktora gidicem hayırlısıyla ama kan testinle bebeğin haftası uyuşuyor 6 haftalık ama doktorun söylediği 8 haftalık kısmı beni kurcalıyor ve üzüyor

geç döllenme olması gayet normal burda bir sorun yok canım.öenmli olan her gittiğinde bebeğin gelişiminin düzenli devam etmesi.bunla ilgili birşey demedimi

bebek ölü değil diyor çürümemiş diyor ama buna rağmende gelişmiyor diyor ya gelişmese bebek 3 mm olurmu dimi. hala kürtaj diyor

bilmiyorumki canım ama bence sen başka doktora git bakalım ne diyecek.3 mm olmuş inşallah sadece geriden geliyordur o doktorun dediğin gibi birşey değildir.

bana dua edin dostlarım pazartesi günü inş. bebişim canlanırda bende sizlerin arasında yerimi alırım inş.

başka doktor oda olmazsa bi başka doktor iyi bi cihaz ve bilinçli bi doktor ben başıma gelenlerden sonra hiç bi doktora kolay kolay güvenmem

inş. arkadaşım. çarşamba gününe doktor ümit ekmene randevu aldım hayırlı haberler alıcam allahın izniyle

Back
X