arkadaşlar bugün başıma gelen olay beni o kadar yıktıki anlatamam...-geç döllenme mi?

merhaba arkadaşım, şuan 22 haftalık hamileyim, ve sata göre 24 olmam gerekiyor.ama benimki de gec döllenme.hatta biz ilk öğrendiğimizde kan tahliline göre 3 haftalıktı bebğim.( sattan bir hafta sonra öğrendiğimi düşünürsek)bbeğin gelişimine bakıyor doktorlar.bizimki hiç alalım demedi ama 3 veya 4 kez kan tahlilinden hcg artışına bakıldı.arttığını görünce rahatladık.umarım seninkide öyledir.bence de arkadaşların dediği gibi doktor değiştir.içini ferah tut,bebğin sağlıkla seninle inşallah.bizi de haberdar et.

çarşamba gününü iple çekiyoruz inş. bebeğime bişi olmaz. allahım onu bağışlar inş.

karnım çok belirgenleşmeye başladı benim neden olabilir.

merhaba arkadaşlar lütfen biri bana cevap yazsın yoksa deliricem :( 30 günde bir adet görüyorum adetlerim çok düzenlidir. geçen ay adet günümden 2 gün önce kahverengi lekelenme oldu gerisi yok sadece 1 gün sürdü bu ay adetim 8 gün geçti hala tık yok kan testi yaptırdım gecikmemin 2. günü sonuç 0.01 :( aradan 4 gün daha gecti yani gecikmemin 6. günü doktora gittim doktor tekrardan kan tahlili istedi bu kez sonuç 0.3 yani negatif acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yani testi tekrarlamama gerek var mı ha bu arada doktor söktürücü verdi ama almadım belki bebiş vardır diye.

bencede hamile degilsin eger hamile olsaydin suan 5haftalik falan hamile olman gerekir kan degerleri hergun artis gosterir ama senin hic artmamis zaten ilk testibde ikinci testinde hamile olmadigini gosteriyor
simdi kendi test sonuclarima baktim kan degeri
0_30gebe olmayanlar
yaziyor bence adet ol ondan sonra yumurtlama gunlerini hesapla ve insallah hamile kal

canım öncelıkle gecmıs olsun , bende ucuz hamıleyım naturel yoldan banada doktorum dedı vucudun 3 gebelıgı tasımaz almamaız lazım dıye tam 7 doktor gezdım sımdı 19 haftalık hamıleyım allaha sukur cokta saglıklı 3 pasam olucak allahın ıznı ıle olmucak sey yok allahın ısı bu hemen aldırma bırsey kaybetmessın bır kac doktor daha gez gecmıs olsun canım allah sıfa verırı inş

hamile olsam çıkardı değil mi boşuna heyecan yaptım sanırım. söktürücüyü kullansam mı acaba ?

tibbin soyledigi degilsin tibba ve doktoruna guveniyorsan ic bana sorarsan bencede degilsin
ben kan testimi adetime 3gun varken yaptirmistim degerlerim 4haftalik gebelik gosteriyordu sizin 8gun gecmis
adet duzensizliklerin tekrarlarsa da doktora git insallah en kisa zamanda bebisiniz olur zaten yeni evlisin

Back
X