Geçen yıl eylül ayında ilk tüp bebek tedavim için Acıbadem Hastanesi Bülent Tıraş, Amerikan Hastanesi Bülent Urman ve Memorial Hastanesi Semra Kahraman’dan randevu alıp tek tek görüşmeye gittim.İlk randevum Bülent Tıraşlaydı. Girişte kayıt yapılıp 600 tl ücret ödedim. Sonra bir hemşire geldi eşime ve bana bazı sorular sorup bir dosya oluşturdu, daha sonra bir başka doktor muayne etti ve tedavi hakkında bilgi verdi. Hatta birazdan Bülent bey de aynı şeyleri söyleyecek dedi ve Bülent beyi bekledik.BülentTıraş geldi elimizi sıktı ve size gerekli açıklama yapılmıştır hemen başlayalım dedi ve bizi başka bir hemşireye yönlendirdi hemşire ilaç dozlarını falan anlatmaya başladı. Yani kısacası Bülent bey ne muayne etti ne de başka bişey ama 600 tlyi ödedik ve hastanede sürekli o hemşireden bu hemşireye gönderilmekten başımız döndü ve bu durum hoşumuza gitmediği için kendisini elemiş olduk ve diğer doktorlarla görüştük. Size tavsiyem araştırdığınız bir kaç doktordan randevu alıp bi ön görüşme yapın. Doktorun ve hastanenin içinize sinmesi çok önemli ve bunu da görüşmeden bilemiyorsunuz malesef. Tedavinizde size bol şans dilerim, inşallah güzel haberlerinizi de alırız burdan ☺