Arkadaslar Bulent Tıraş hakkjnda bilgisi olanlar yazsinn lutfenn acilll!!!

Tahlilleri d vitamini hariç aile hekimliğinde yaptırdık d vitaminini de devlet Hastanesi'nde yaptırdım yani ücret ödemedim tahliller için devlet hastanesnde dahiliye bolumune randevu al tüp bebek tedavisi görüyorum diyerek testleri göster seni yönlendiriyorlar ertesi gün sonuç çıkıyor
Onu biliyorum ama şunu demek istedim. İğneler vurulurken 2 günde 3 günde bir kontrole gidiliyor ya yumurtaların gelişimine baktırmak için o her gidişte kan verip hormonlara bakılmıyor mu? Ben 1 kere tüp bebek denedim ama 10. haftada gelişimi durduğu için maalesef kürtaj oldum. Yumurta takibi yapılırken sürekli kan veriyordum hormonlara bakılıyordu o da baya maliyetli oldu

Onu biliyorum ama şunu demek istedim. İğneler vurulurken 2 günde 3 günde bir kontrole gidiliyor ya yumurtaların gelişimine baktırmak için o her gidişte kan verip hormonlara bakılmıyor mu? Ben 1 kere tüp bebek denedim ama 10. haftada gelişimi durduğu için maalesef kürtaj oldum. Yumurta takibi yapılırken sürekli kan veriyordum hormonlara bakılıyordu o da baya maliyetli oldu
Eastridiol testi yapıldı 3 günde bir ona herhangi bir ücret odemedim

Back
X