Sivilceli Ciltler Arkadaşlar bunalıma girdim :'(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

crazycrazycrazy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
31
21
18
Arkadaşlar önceki konumda da bahsetmiştim, yüzüme sir ağda yaptırdıktan sonra başıma gelenler... Bugün 4cü gün ve yüzüm deli gibi sivilce döküyor hani ergenlikte iltihaplı sivilce patlaması yaşanır ya o bunun yanında hiçbir şey değil iki yanağımda hem kaşınıyor hem iltihaplı sivilce dolu yuzlerce minik minik her sabah ağlıyorum, 1 hafta öncesine kadar bebek gibi yüzüm varken simdi mayın tarlası gibi... 2gün sonra doktora gitcem gerekirse hap kullancam psikolojim çok bozuldu...
Not: Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen yazın...

ARKADAŞLAR ÇOK ŞÜKÜR GEÇTİ, CİLDİM ŞUAN PÜRÜZSÜZ VE BEBEK GİBİ :) ALLAH IMA ÇOK ŞÜKÜR, MSJLARINIZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM :)

Son düzenleme:
canım seninle aynı durumu yaşamadım yüzüme sir ağda yaptırmadım ama küçük iltihaplı sivilceler için bebek pudrası iyi geliyor bi dene istersen

canım seninle aynı durumu yaşamadım yüzüme sir ağda yaptırmadım ama küçük iltihaplı sivilceler için bebek pudrası iyi geliyor bi dene istersen
Canım dr a gittim, roccuatana başlattı dr. sadece 1 ay en düşük dozda kullanacaksın dedi yanında bioderma nın izotretinoin içeren bir krem ve dudak balımı verdi. Kullanmaya başladım 2cü günümdeyim. İyi gelir inşallah.

Canım bende iki sene önce yüzüme ağda yapmıştım cok takıntılı biri olduğum için ve yüzüm mahvolmuştu en son diaderminenin pleengini kullanmıştım ve iyi gelmişti cildime tabi dr. Danışmak laZım

Canım aklında bulunsun, böyle bir durumla karşılaştığında ilk işin bir dermatoloğa danışmak olsun. Gop da Müsteyde hn. var. Çok iyi bir dermatolog. İhtiyaç olduğunda adresini verebilirim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…