Aslında bi test yapsanArkadaslar yumurtlama mayisin 4u catlama ise 5 inde gerceklesti ve oyandan buyana hafif kasik agrilari bel agrilari vardi ama bi kac gunde hafif batmalarim oluyo kasigimda. Geceleri hafif mide bulantilari ne yesem hafiften mide yanmalarimi desem kazinmasi mi ne var desem artk. Bide afedersiniz gegirip duruyorum sizce durum nedr
Adete daha 4 gün var . Belli olmaz yine de canım geç döllenme olabiliyor bazenKan verdim malesef negatih. Hayırlısı olsun bakalım
Acele etmeyin. Neden diyeceksiniz, çünkü ben 25 şubatta yumurtlamıştım ve 6 marttaki testim negatifti. 9 martta ise kanamam oldu, adet olduğumu sanmıştım. Ertesi gün kanama olmayınca yüksek bir değerle hamile olduğumu öğrendim. İnşallah doğru zamanda alırsınız kucağınızaKan verdim malesef negatih. Hayırlısı olsun bakalım
Ay inşaallah oyledir dixemde ovulasyon testleriyle takip ettim bu ay. İnşaallah erken yaptirmisimdir testiAdete daha 4 gün var . Belli olmaz yine de canım geç döllenme olabiliyor bazen
Ay inşaallah. Acele eetmisimdir insaallahAcele etmeyin. Neden diyeceksiniz, çünkü ben 25 şubatta yumurtlamıştım ve 6 marttaki testim negatifti. 9 martta ise kanamam oldu, adet olduğumu sanmıştım. Ertesi gün kanama olmayınca yüksek bir değerle hamile olduğumu öğrendim. İnşallah doğru zamanda alırsınız kucağınıza
Amin canim belirtin var mi bariİnşallah erken olduğu içindir ikimizinde
Karın ağrım kasıklarım çok ağrıyo. Belime vuruyo. Az öncede kahverengi leke gördüm. Adet günüm yarın ama. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Adet olcam diye korkuyorum bendeAmin canim belirtin var mi bari
Ay inşaallah bakalım duruma gore haberdar et bakalimKarın ağrım kasıklarım çok ağrıyo. Belime vuruyo. Az öncede kahverengi leke gördüm. Adet günüm yarın ama. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Adet olcam diye korkuyorum bende
Naptın canımKarın ağrım kasıklarım çok ağrıyo. Belime vuruyo. Az öncede kahverengi leke gördüm. Adet günüm yarın ama. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Adet olcam diye korkuyorum bende
Adet oldum canım. Doktora göründüm. Enfeksiyon iltihap varmış bende. Bu gebeliğe engel bi durum değil ama zorlaştırıyor. Ben bu aydan çok umutluydum. Ovulasyon testi kullanıp yuöurtlama günlerimi değerlendirdim. Ama enfeksiyon buna engelmişNaptın canım
Sende durum ne canım.Naptın canım
Instagram dan bak c life var iyi geliyomus bende kullaniyorum hamile kalmak icinAdet oldum canım. Doktora göründüm. Enfeksiyon iltihap varmış bende. Bu gebeliğe engel bi durum değil ama zorlaştırıyor. Ben bu aydan çok umutluydum. Ovulasyon testi kullanıp yuöurtlama günlerimi değerlendirdim. Ama enfeksiyon buna engelmiş. Dr fitil ve hap verdi adetten sonra kullanacam. Ve çalışmalara devam yılmak yok
Bugun leke geldi sanırım adet olucamSende durum ne canım.
çalışma mıAdet oldum canım. Doktora göründüm. Enfeksiyon iltihap varmış bende. Bu gebeliğe engel bi durum değil ama zorlaştırıyor. Ben bu aydan çok umutluydum. Ovulasyon testi kullanıp yuöurtlama günlerimi değerlendirdim. Ama enfeksiyon buna engelmiş. Dr fitil ve hap verdi adetten sonra kullanacam. Ve çalışmalara devam yılmak yok
soğan kürünün çok faydası var. Binlerce kadın kür sayesinde hamile kalmış. Bende bu ay deneyecem. Bence sende dene. Hamile kalmada çok büyük etkisi varInstagram dan bak c life var iyi geliyomus bende kullaniyorum hamile kalmak icin
Ewetçalışma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?