Arkadaşlar bunlar hamilelik belirtisi mi 🙄🙄🙄🙄

fe123

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
309
60
18
44
Arkadaslar yumurtlama mayisin 4u catlama ise 5 inde gerceklesti ve oyandan buyana hafif kasik agrilari bel agrilari vardi ama bi kac gunde hafif batmalarim oluyo kasigimda. Geceleri hafif mide bulantilari ne yesem hafiften mide yanmalarimi desem kazinmasi mi ne var desem artk. Bide afedersiniz gegirip duruyorum sizce durum nedr

Aslında bi test yapsan

Kan verdim malesef negatih. Hayırlısı olsun bakalım
Acele etmeyin. Neden diyeceksiniz, çünkü ben 25 şubatta yumurtlamıştım ve 6 marttaki testim negatifti. 9 martta ise kanamam oldu, adet olduğumu sanmıştım. Ertesi gün kanama olmayınca yüksek bir değerle hamile olduğumu öğrendim. İnşallah doğru zamanda alırsınız kucağınıza

Benimde 2-3 mayıs yumurtlamam oldu. 3 mayıs çatladı. Dün kan testi verdim negatif çıktı. İnşallah daha erkendir diye teselli ediyorum kendimi. Yarın adet günüm. Olmazsam bi daha test verecem. Sende adet gününü bekle canım.

Ay inşaallah. Acele eetmisimdir insaallah

Karın ağrım kasıklarım çok ağrıyo. Belime vuruyo. Az öncede kahverengi leke gördüm. Adet günüm yarın ama. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Adet olcam diye korkuyorum bende
Ay inşaallah bakalım duruma gore haberdar et bakalim

Adet oldum canım. Doktora göründüm. Enfeksiyon iltihap varmış bende. Bu gebeliğe engel bi durum değil ama zorlaştırıyor. Ben bu aydan çok umutluydum. Ovulasyon testi kullanıp yuöurtlama günlerimi değerlendirdim. Ama enfeksiyon buna engelmiş. Dr fitil ve hap verdi adetten sonra kullanacam. Ve çalışmalara devam yılmak yok

Instagram dan bak c life var iyi geliyomus bende kullaniyorum hamile kalmak icin

çalışma mı

Instagram dan bak c life var iyi geliyomus bende kullaniyorum hamile kalmak icin
soğan kürünün çok faydası var. Binlerce kadın kür sayesinde hamile kalmış. Bende bu ay deneyecem. Bence sende dene. Hamile kalmada çok büyük etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…