Arkadaşlar buraya bir bakabilir misiniz?

NEKROZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
288
243
63
35
Oncelikle Günaydin... Dün kanda Bhcg ye baktırdim. 256.6 çıktı. Dünden 8 gün önce baktirdigimda ise 1.37 çıkmıştı. Bu artış hızı normal mi? Bana biraz hızlı gibi geldi. Lütfen bilgisi olan yardimci olabilir mi? Endiseliyim :(

Bilmiyorum bnce uzmnlar saglik ocgi yda hstnyi araaa kdin dgmcdn bilgi al en dgrsu o bnlr onmli syler dikkate al

Bilmiyorum bnce uzmnlar saglik ocgi yda hstnyi araaa kdin dgmcdn bilgi al en dgrsu o bnlr onmli syler dikkate al

Oncelikle Günaydin... Dün kanda Bhcg ye baktırdim. 256.6 çıktı. Dünden 8 gün önce baktirdigimda ise 1.37 çıkmıştı. Bu artış hızı normal mi? Bana biraz hızlı gibi geldi. Lütfen bilgisi olan yardimci olabilir mi? Endiseliyim :KK43:

Benim bildiğim her gün 2 kat artması lazım.
Normaldir yani .

Oncelikle Günaydin... Dün kanda Bhcg ye baktırdim. 256.6 çıktı. Dünden 8 gün önce baktirdigimda ise 1.37 çıkmıştı. Bu artış hızı normal mi? Bana biraz hızlı gibi geldi. Lütfen bilgisi olan yardimci olabilir mi? Endiseliyim :KK43:

8 gün önce 1.37 çıkması çok doğal...
bhcg kanda salınmaya başladıktan kısa bir süre sonra hızlı artış gösterir...
endişelenecek bir durum yok.
çok tebrik ediyorum..

8 gün önce 1.37 çıkması çok doğal...
bhcg kanda salınmaya başladıktan kısa bir süre sonra hızlı artış gösterir...
endişelenecek bir durum yok.
çok tebrik ediyorum..

Teşekkür ederim :) içimi rahatlattiniz...

Back
X