Arkadaşlar Burnuma Bakın

Canm 1 yil suruyr biliyrmda bir tarafi basik tek sorun bu basik olan yer 10 yil gecsede duzelmezki dolmaz yani orasi :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim normalde burnum böyle. Ama estetikle böyle yaptırabilir miyim? Burnum fotoğraflarda uzun çıkabiliyor ve ucu yuvarlak ve birazcık uzun.. Bir de önden burun deliklerim yuvarlak gözüksün istiyorum. Hangisi efektli hangisi efektsiz anlamışsınızdır. Yüzüm çok şirindir. :D :) :o sizce yakışır mı? Fikirlerinizi alayım. :D ~

kızım günahhh yaaa bırakın bu işleri öbür tarafta nasıl verceksiniz hesabını.. sen yapamamıştın tövbe haaşaaa ben düzelttirdim mi diycen

Guzel canm boyle anlatabilirsn. Ama bence burun deliklerinle oynatma snucta burun ucun kalkacagi icin deliklerinin goruntusu degisecek zaten, burun deliklerini yaptirinca simetrisi bozuluyr cnkuu tabi bu benm fikrim tatlim (:

Tatlim, burun estetigi fiyatlarini soylesene? Sen kime oldun? Nasi bi doktora gitsem? :(

Canm ben mersnde volkan bedene oldum 3 bin tl. Olacagn doktoru arastr hasta yorumlarina bak resmlerine bak gdnce

Vereceksek hesap bizim burun bizim.

shop pek iyi olmamış ilk mesajdaki. kendimce biraz yaptım. umarım beğenirsin

$1111.webp

kızım günahhh yaaa bırakın bu işleri öbür tarafta nasıl verceksiniz hesabını.. sen yapamamıştın tövbe haaşaaa ben düzelttirdim mi diycen

Ne kadar araştırdın ki bu konuyu.çok biliyorsan saglık sorunu ve dalga konusu olan burunların ameliyatının caiz oldugunu bilmen gerekirdi.hiç bir şey bilmeden ahkam kesmek boş konuşmk kolaydır.

ne kadar araştırdın ki bu konuyu.çok biliyorsan saglık sorunu ve dalga konusu olan burunların ameliyatının caiz oldugunu bilmen gerekirdi.hiç bir şey bilmeden ahkam kesmek boş konuşmk kolaydır.

sağlık sorunundan bahsetmemişsin ve görüntüde de hiç alay konusu olcaka bişey göremiyorum bu kadar atarlanmana gerek yok biraz kendinle barışık olmayı dene bence

Burda tüm özel hayatımızı anlatamyz herhalde.ben gayet barışık bir insanım zaten.sen bu üslubunu düzelt bence önce ve biraz da oku arastrma yp boş konuşma

Yok burun deliklerim ayni canm

Ne kadar araştırdın ki bu konuyu.çok biliyorsan saglık sorunu ve dalga konusu olan burunların ameliyatının caiz oldugunu bilmen gerekirdi.hiç bir şey bilmeden ahkam kesmek boş konuşmk kolaydır.

Aynen tatlim sana karisiyorum herkesin kendi hayatii baskasina laf dusmez bende. Hasetlik bunlarrrr

Back
X