Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri arkadaşlar bursada acil kuaföre ihtiyacım var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gdgd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gdgd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
29
0
6
35
Bursa
nişanıma 1 hafta kaldı saç ve makyajı iyi yapan bir kuaföre ihtiyacım var arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum:2:

Bi yakınım bursalı orda emma kuaför var ataevler tarafında nişanda da kınada da saçları çok güzeldi orda yaptrmştı

arkadaşta orayı tavsiye etmişti ama kararsız kaldım nişan evde olucak sade ama güzel bişey olsun istiyorum emmayı duydum ama yer olarak uzak geldi

yer olarak nerde oturuyorsun canım? asım sahin var ismini çok duydugum ama guzel mı bılemıyorum.çevrende gidip yaptıranların tavsiyelerine göre git sende bence canım.bulursan iyi bir yer bana da söyle bana da lazım .) şimdiden mutluluklar ...

arkadaşta orayı tavsiye etmişti ama kararsız kaldım nişan evde olucak sade ama güzel bişey olsun istiyorum emmayı duydum ama yer olarak uzak geldi

sağol canım buldum bi yer ataevlerde alem kuför duydunmu hiç arkadaş bulvarda seyit kumay kuaförü çok tavsiye etti ama kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…