• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın arkadaş meselesi

Arkadaşınızın yaptığı patavatsızlık vs değil bence. Öyle olsa bu hamilelik haberini , sizin hayalini kurduğunuz ismi söyleyerek taçlandırmazdı. Bilinçli yaptığını düşündüm.Bana şeffaf biri gibi gelmedi. Yakın arkadaş böyle olmaz.

İnşallah öyle bişey olmaz ya eşi de toparlar düzelirler çocuklarını sağlıklı huzurlu bir ortamda büyütürler diye dua ediyorum hep
Başlarına kötü bir şey gelsin anlamında demedim. Benden öyle bir şey çıkmaz.

Ancak sistem bu tarz cümleleri hiç kabul etmez.

Had bildirir, öğretir. Herkes zihnini kontrol etmek, filtresiz konuşmamak ve kalbini temizlemek zorunda. Aksi takdirde olaylarla öğrenmek zorunda kalıyoruz.

Had bildirir, öğretir. Herkes zihnini kontrol etmek, filtresiz konuşmamak ve kalbini temizlemek zorunda. Aksi takdirde olaylarla öğrenmek zorunda kalıyoruz.
Evet buna çok katılıyorum. İnsanlar nasıl asla başlarına kötü bişey gelmeyecekmiş gibi böyle büyük laflar edebiliyorlar çok şaşırıyorum.

Ben de büyük konuşmaya çok korkarım. Çocuk sahibi olup da onunla sınanan insan çok fazla. Ben hep hakkıyla yetiştirebileceksem nasip olsun bana diye dua ediyorum. Bir şeye sahip olmak ona sahip olmayanlardan bir adım önde olduğunu göstermez hayatın sana ne vereceğini bilemezsin çünkü.

Aklıma eltim geldi daha hayatımda toplasan 5 kere gördüğüm eltim hamile kalınca benden davul zurna çalmamı bekledi 🤣 neymiş ben hamile olduğumu söylediğimde o ağlamış ben ağlamamışım 😂 kardeşim sen ağladıysan ağladın kimse sana ağla demedi. Ben ondan önce 2 kere gebe kaldım bebeklerim dünyaya geldi ne hamile kalınca ne doğduğunda ağlama hissiyatı olmadı, ağlamadımda. Ağlayacak olsaydımda kendi gebeliklerimi öğrendiğimde ağlardım, ama millet hayatında 5 kere gördüğün birinin hamilelik haberini aldığında ağlamanızı bekliyor 😂 sevindim dua ettim sarıldım daha ne yapalım. Üstelik kendi gebeliklerime bile bu kadar coşkulu değildim

Back
X