Arkadaşlar Burun Resimlerimi Koydum,Tavsiyelerinizi bekliyorum...

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.765
1.144
698
Ankara
8 kasımda revizyon ameliyatı olacağım bir aksilik çıkmazsa..İki yıl evvel başarısız bir ameliyat geçirdim.Hem içten hem de görünüşte sorunlu bir burnum var.Albüme bir tanesi yandan birkaç tanesi de önden burnumun resimlerini koydum.Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum,sorun nerde sizce?Nerede daha çok düzeltme istemeliyim?Basıklığın gitmesi için biraz kalkıklık mı verdirmeliyim?Şimdiden teşekkürler...

resimlerden de farkettiyseniz sağ taraftan daha kalkık,soldan daha basık.umarım bu halledilebilir bir ameliyatla

Tabii ki halledilir. Revizyon dr karar verdin mi? emre ilhan iyiymis ama ben kendi dr mu da onereblirim, gerci ben revizyon olmadim ama olanlari gordum cok cok basarili idi, prof dr fuat yuksel :)

Camila,

Burnunla ilgili sorununu anlayabiliyorum. Evet, çok müthiş bir burun değil açıkçası, ama yine de eğer nefes problemin olmasaydı, revizyona değmez derdim. Bir de yalnızca burnunun resmini koymuşsun. Ameliyatsız ve burnu düzgün herhangi biri bile, yalnızca burnunun fotoğrafını çekse ve koysa, onları da beğenmeyiz; inan. Yüzü bütün olarak değerlendirmek doğru. Sonuçta ilki gibi, ikinci ameliyat da risk aslında. Ama zaten sağlık sorunun varsa, başka seçeneğin yok.

İkinci ameliyatın için mutlaka iyi bir araştırma yapmışsındır. Burnunda düzeltilemeyecek bir şey yoktur bence, ne kötü burunlar oluyor, seninkionlardan değil.

Umarım bu defa şans yanında olur ve istediğin sonucu alırsın.

İçini ferah tut ve çok da kuruntu yapmamaya çalış, olur mu?=)

burnun okadarda kötü değil,çok hafif, kim yapmıştı ameliyatını,tabiki burnun düzelir,benim kızımın daha beterdi,burnunun bir deliği aşağıda bir deliği yukarda idi,piskolojisi bozulmuştu her aynaya baktığında ağlıyordu,iki küçük ameliyat geçirdi,yana 3kere ameliyattan sonra çok küçüçük bir burun oldu.yanlız açık ameliyat geçirdi,ama doktorun becerisine göre,doktor iyi ise hepsini bir ameliyatta yapar.bu ameliyatını sana kim yapmıştı merak ediyorum?şimdi diğer kızım sırada o da ameliyat olacak,hatalı doktorla karşılaşmak istemiyoruz,hepsi bir ameliyatla bitsin istiyoruz.ailecek yıprandık çünkü......

Geçmiş olsun canım, yamukluk görülmeyecek gibi değilki, ama sadece burun ucunda problem var üstü ve kavisi iyi o bakımdan herhalde fazla uğraştırmaz, burun ucundaki kıkırdak yamulmuş gibi, acaba burun düşmesi denilen şey bu mu oluyor? Atelin ilk alındığında ucu böyle miydi yoksa sonradan mı böyle oldu? Benim burnum 1 aylık korktum şimdi sonradan olmuyordur inşallah.

Canım benim fotolarda belli olmuyor pek ama önden aynı problemi ben de yaşıyorum. İlk zamanlarda yoktu, hatta 1 senede bile yoktu bu kadar. ama son zamanlarda biraz zayıfladım ve artık çok gözüme batıyor önden bakışta bir taraf çökmüş gibi görünüyor ki çöktüğüne eminim nerdeyse çünkü ilk sene rahat rahat nefes alabilmeme rağmen artık sorun yaşıyorum :S Doktorum istanbuldaydı, ben erzurumda yaşıyorum o yüzden uzun zamandır gidemiyorum kontrole. Üstelik revizyon ameliyatı olmama ailedeki herkes karşı çıkacaktır eminim bi stres oldum şimdi. Sen kime ameliyat olmaya karar verdin acaba ?

atel çıktığında da böyleydi,tam ozamanlar isyan etmiştim ama doktora belli etmemiştim.daha gençtim ya,18yaşındaydım,çocuk gibi bişeymişim sonuçta:)

Tabii ki halledilir. Revizyon dr karar verdin mi? emre ilhan iyiymis ama ben kendi dr mu da onereblirim, gerci ben revizyon olmadim ama olanlari gordum cok cok basarili idi, prof dr fuat yuksel :)

karar verdik verite..emre ilhan artık bunda da olmazsa düşüneceğim biri:):) ona maddi olarak da iletişim olarak da gücümüz yetmez,istanbula kontrole falan gidip gelemem sanırım ,ailem de istemez.ameliyatıma hem kkbci kürşad bey hem de ferruh bingül girecek,busefer umarım güiyi olur,karar verdik hemen hemen yani

canım çok geçmiş olsun.Kayseri'ye gelebilme ihtimalin varsa Saffet Örs'ü öneririm ben fiyatta uygun.sonradan böyle olan burunlarda baarılı oldugunu biliyorum.tabii böle bi imkanın varsa

canım çok geçmiş olsun.Kayseri'ye gelebilme ihtimalin varsa Saffet Örs'ü öneririm ben fiyatta uygun.sonradan böyle olan burunlarda baarılı oldugunu biliyorum.tabii böle bi imkanın varsa

o imkan çok kısıtlı şebnem kontrollere falan gidebilmem için yakın bi yer olması şart,yani daha doğrusu ankara olması şart

cnm bence artık hiç uğraşma burnun gayet güsel daha fazla oynama sonra pişman olursan burnun doğal

canim benim kendini hic uzme cunku kesinlikle sorunlari halledilebilecek bir burna sahipsin suan.
onden bakildiginda gorulen yamukluk duzeltilince ve burun ucuyla da birazcik oynanirsa fistik gibi olur bu burun inan bana olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…