- Konu Sahibi fataldanger
-
nerde kız resimlerinnnn
Selam burnunu gordum sag veya sol taraf esitlenirse on numara burnun olur bence ki su haliyle bile guzel :)
Geçmiş olsun canım, yamukluk görülmeyecek gibi değilki, ama sadece burun ucunda problem var üstü ve kavisi iyi o bakımdan herhalde fazla uğraştırmaz, burun ucundaki kıkırdak yamulmuş gibi, acaba burun düşmesi denilen şey bu mu oluyor? Atelin ilk alındığında ucu böyle miydi yoksa sonradan mı böyle oldu? Benim burnum 1 aylık korktum şimdi sonradan olmuyordur inşallah.
canım kime yaptırcaktın burnunu?
Tabii ki halledilir. Revizyon dr karar verdin mi? emre ilhan iyiymis ama ben kendi dr mu da onereblirim, gerci ben revizyon olmadim ama olanlari gordum cok cok basarili idi, prof dr fuat yuksel :)
canım çok geçmiş olsun.Kayseri'ye gelebilme ihtimalin varsa Saffet Örs'ü öneririm ben fiyatta uygun.sonradan böyle olan burunlarda baarılı oldugunu biliyorum.tabii böle bi imkanın varsa
cnm bence artık hiç uğraşma burnun gayet güsel daha fazla oynama sonra pişman olursan burnun doğal8 kasımda revizyon ameliyatı olacağım bir aksilik çıkmazsa..İki yıl evvel başarısız bir ameliyat geçirdim.Hem içten hem de görünüşte sorunlu bir burnum var.Albüme bir tanesi yandan birkaç tanesi de önden burnumun resimlerini koydum.Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum,sorun nerde sizce?Nerede daha çok düzeltme istemeliyim?Basıklığın gitmesi için biraz kalkıklık mı verdirmeliyim?Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?