- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
arkadaşlar benim bi sorunum var ben biriyle tanışıyorum ama o kişi bana yakın davranınca soğuyorum buluşmak isteyince ben istemiyorum iğreniyorm o kişiden böyle igrenc bir iş yapıyormusm gibi geliyor daha önce hiç bi kimseyle çıkmadım birazda bu yüzden şu an görüştüğüm biri var ve buluşmk istiyo aslında bende tanımak istiyorm onu ama böyle bişey yapmaktan iğreniyorm çok kötü hissediyorum kendimi sizce neden ve ne yapmalıym lütfen fikirlerinizi söyleyinömrümde sadece bir kişiye aşık oldm oda platoniklti liseden 5 senedir seviyordm geçen gün karşılaştk aynı mahalladede oturuyoruz lise geçen sene bitti artık üniversiteye gidiyorm onu görmem unuturum derken karşılaştk ve ben onu gerçek anlamda çok seviyorum kalbim yine paramparça oldu onu unutamadığımı anladm sizce bu yüzdenmi böyle oluyo o gününü gün ederken ben onu unutamıyorm kaç kişyi reddettim bişey hissedemiyorm yada soğuyorum yada bigün hissediyorum diğer gün hissetmiyorum niye böyle oluyo ne yapmalym psikolojk bişey7 mi lütfen yardım
aile yapın çokmu baskıcıydu bu konuda? Yani erkeklerle gezilmez edilmez ayıp günah gibilerinden ? Belki o pskoloji kalmış olabilşr
yada bu platonik sewdiğin kişi ilk olduğu için ve uzaktan sewdiğinden sana bi zararı olmadığı için böyle oluyor olaabilir.
Bundan kötü birşey yok insan kendini bildikten sonra yanlış yapmadıktan sonra bi erkekle kızın arkadas olması görüşmesi tanışması çok normal. Bence bi şans vermelisin. Neden kendini kapatıosun ki ? Belkide bu insanı çok sewceksin çok iyi biri. Tanımadan bilemezsin ki... Nereye kadar böyle gidiceksin. Bi zaman sonrada kimse tanışmak istemicek bukezde yalnızım diye ağlıcaksın:))
Arkadaşlar benim bi sorunum var ben biriyle tanışıyorum ama o kişi bana yakın davranınca soğuyorum buluşmak isteyince ben istemiyorum iğreniyorm o kişiden böyle igrenc bir iş yapıyormusm gibi geliyor daha önce hiç bi kimseyle çıkmadım birazda bu yüzden şu an görüştüğüm biri var ve buluşmk istiyo aslında bende tanımak istiyorm onu ama böyle bişey yapmaktan iğreniyorm çok kötü hissediyorum kendimi sizce neden ve ne yapmalıym lütfen fikirlerinizi söyleyinömrümde sadece bir kişiye aşık oldm oda platoniklti liseden 5 senedir seviyordm geçen gün karşılaştk aynı mahalladede oturuyoruz lise geçen sene bitti artık üniversiteye gidiyorm onu görmem unuturum derken karşılaştk ve ben onu gerçek anlamda çok seviyorum kalbim yine paramparça oldu onu unutamadığımı anladm sizce bu yüzdenmi böyle oluyo o gününü gün ederken ben onu unutamıyorm kaç kişyi reddettim bişey hissedemiyorm yada soğuyorum yada bigün hissediyorum diğer gün hissetmiyorum niye böyle oluyo ne yapmalym psikolojk bişey7 mi lütfen yardım
Arkadaşlar benim bi sorunum var ben biriyle tanışıyorum ama o kişi bana yakın davranınca soğuyorum buluşmak isteyince ben istemiyorum iğreniyorm o kişiden böyle igrenc bir iş yapıyormusm gibi geliyor daha önce hiç bi kimseyle çıkmadım birazda bu yüzden şu an görüştüğüm biri var ve buluşmk istiyo aslında bende tanımak istiyorm onu ama böyle bişey yapmaktan iğreniyorm çok kötü hissediyorum kendimi sizce neden ve ne yapmalıym lütfen fikirlerinizi söyleyinömrümde sadece bir kişiye aşık oldm oda platoniklti liseden 5 senedir seviyordm geçen gün karşılaştk aynı mahalladede oturuyoruz lise geçen sene bitti artık üniversiteye gidiyorm onu görmem unuturum derken karşılaştk ve ben onu gerçek anlamda çok seviyorum kalbim yine paramparça oldu onu unutamadığımı anladm sizce bu yüzdenmi böyle oluyo o gününü gün ederken ben onu unutamıyorm kaç kişyi reddettim bişey hissedemiyorm yada soğuyorum yada bigün hissediyorum diğer gün hissetmiyorum niye böyle oluyo ne yapmalym psikolojk bişey7 mi lütfen yardım
bence hayatina zorla birisini sokmaya calistigin icin olabilir...bir sevgilin olmasini istiyorsun birinden hoşlandıgini sanıyorsun ama konusunca hissettigin duygunun bu olmadıgı cikiyor...Gercekten birine aşik oldugunda bu olmayacak emin ol...
Yeni bir ilişkiye hazır mısın onu bir düşün birde iğrenmenin sebebi de daha önce yaşadığın ya da tanık olduğun bir olaydan dolayı olabilir eğer istiyorsan buluşmanı öneririm bilmiyorum sevebilirsen sıkılacağını hiç sanmıyorum yine de denemeni tavsiye ediyorum.
Daha önce hiç ilişkm olmadi artk vakti geldi diye düşünüyorum karşıma insanlarda çıkıyor ama olmuyo yakın davranınca bana soğukluk geliyo iğreniyorm ve napiyosn sn kendine gel diyorum çok bıktım bu durumdan
Bu sadece hoşlandığın kişilere karşı mı oluyor arkadaşlarınla da bu soğukluğu yaşıyor musun peki
Biriyle görüşmeye başlayınca kendinden mi iğreniyorsun yoksa o kişiden mi? Eğer birincisiyse bu bir sorun. Psikolojik desteğe ihtiyacın olabilir.
Kelimesi kelimesine beni anlatmışsınnn
Aynı benim yaaaa :26: bende böyleyim :44:
Yeni bir ilişkiye hazır mısın onu bir düşün birde iğrenmenin sebebi de daha önce yaşadığın ya da tanık olduğun bir olaydan dolayı olabilir eğer istiyorsan buluşmanı öneririm bilmiyorum sevebilirsen sıkılacağını hiç sanmıyorum yine de denemeni tavsiye ediyorum.
ay bende de oluyordu bu çok kötü bir durum buz gibi oluyor insan birden..
mesela çok hoşlandığım bşrşyle buluşunca o kişiden soğuyodum yaptığı her hareket batıodu kişilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?