• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ciddi anlamda bende problem var lütfen yardımcı olun:(

bana çok anormal bir durum gibi gelmedi.hoşlanmadığın bir kişi sana yakın davranınca soğuyorsun çok normal.ben de hiç katlanamazdım.sonuçta o sana karşı başka duygular besliyor sen belki sadece arkadaş olarak görüyorsun.sadece sevgilim olsun diye hoşlanmadığın birine katlanma bence.ayrıca da aklında başka biri varmış.bence hiç kendini biriyle sevgili olmaya zorlama.zamanı gelince doğru kişi karşına çıkar o zaman soğumak istesen soğuyamazsın canım:1:

yetiştirilme tarzından erkek arkadaşın olmasını çok kötü ayıp bişi olarak öğretıyorlar sonrada suçlu hıssedıyo insan kendısını plotonık olmakta işin kolay tarafı sevgılın yok ama varmış gıbı plotonık kişiyle dolduruyosun yerını bence zamanla aşabıleceğin bı sorun ilişkinin ilerleyen zaanlarında gerçekten sevmeyı sevılmeyı tadtığın zaman ozama plotonık olanın dunyadakı en saçma şey olduğunu düşünceksın

Arkadaşlar benim bi sorunum var ben biriyle tanışıyorum ama o kişi bana yakın davranınca soğuyorum buluşmak isteyince ben istemiyorum iğreniyorm o kişiden böyle igrenc bir iş yapıyormusm gibi geliyor daha önce hiç bi kimseyle çıkmadım birazda bu yüzden şu an görüştüğüm biri var ve buluşmk istiyo aslında bende tanımak istiyorm onu ama böyle bişey yapmaktan iğreniyorm çok kötü hissediyorum kendimi sizce neden ve ne yapmalıym lütfen fikirlerinizi söyleyin :( ömrümde sadece bir kişiye aşık oldm oda platoniklti liseden 5 senedir seviyordm geçen gün karşılaştk aynı mahalladede oturuyoruz lise geçen sene bitti artık üniversiteye gidiyorm onu görmem unuturum derken karşılaştk ve ben onu gerçek anlamda çok seviyorum kalbim yine paramparça oldu onu unutamadığımı anladm sizce bu yüzdenmi böyle oluyo o gününü gün ederken ben onu unutamıyorm kaç kişyi reddettim bişey hissedemiyorm yada soğuyorum yada bigün hissediyorum diğer gün hissetmiyorum niye böyle oluyo ne yapmalym psikolojk bişey7 mi lütfen yardım:(

üniversite yıllarımdan bir arkadaşı hatırlattın bana.. oda senin gibi, birine aşık olur,görüştüklerindede bütün hisleri biterdi.birdahada görüşmezdi..
mezun olduktan 1 yıl sonra evlendiğini duyduk,doğru kişi olunca soğunmuyor sanırım..

hayır kesinlikle arkadaşmla böyle bir sorunum yok hatta çok samimiyim bundanda çok memnunum ama iş sevgili olmaya gelince bana bişeyler oluyo nefret ediyorum kendimden karşıdaki insanda beni anormal olarak görüyo şaşırıyorum diyo hep böyle olamassınki dedi bana evet biliyorum dedim ama olmuyo yapamıyorm ne yapmalıyım:(

Fazla kasıyor olabilirsin canım ya da gerçekten birşey hissetmiyorsundur o yüzden bunları söylemesi seni soğutabilir ne bilim hiçbir şey hissetmediğim kişi bana karşı güzel şeyler söylerse bende birşey hissetmem demek ki onu kabul edemiyorsun.
Birine karşı gerçekten birşey hissedersen biran bile yanından ayrılmak istemezsin gibi geliyor bana :34:

Fazla kasıyor olabilirsin canım ya da gerçekten birşey hissetmiyorsundur o yüzden bunları söylemesi seni soğutabilir ne bilim hiçbir şey hissetmediğim kişi bana karşı güzel şeyler söylerse bende birşey hissetmem demek ki onu kabul edemiyorsun.
Birine karşı gerçekten birşey hissedersen biran bile yanından ayrılmak istemezsin gibi geliyor bana :34:

evet galiba haklısınız bunu farketmemi sağladınız bişeyler hissetmediğim için oluyor bencede çok teşekkür ederim..

oooy oy. aynı durum bende de var. bir şeyler ciddiye binince zııırttt bittersweets kaçar. baskı olan bir ortamda büyümedim,arkadaşlık ilişkilerim falan da iyidir gayet sosyal bir insanım ama şu ilişkiler konusunu bir türlü kıvıramadım. aynen senin gibi birinden o kadar çabuk soğuyabiliyorum ki. şimdiye kadar sadece bir kişide yaşamadım bunu,onunla da bir ilişkimiz olamadı.ordan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki demek ki yeterince güçlü duygular hissedilince böyle bir soğuma yaşamayacağız. hala umut var :1:

bence durumu boyle degerlendırmemelisin yani sanki hala o ılk hayal kırıklığının ızleri var gibi kendini koşullamış olabılır misin? eger birinden hemen soguyabiliyosan o kısı zaten senin gercek anlamda hoslandığın biri değildir diye düşünüyorum ... bence ciddi anlamda onsuz yapamayacağını düşündüğün biri cıkarsa karsına boyle davranamayacaksın.. inşallah hakkında hayırlı ınsanlarla karsılasırsın..

oooy oy. aynı durum bende de var. bir şeyler ciddiye binince zııırttt bittersweets kaçar. baskı olan bir ortamda büyümedim,arkadaşlık ilişkilerim falan da iyidir gayet sosyal bir insanım ama şu ilişkiler konusunu bir türlü kıvıramadım. aynen senin gibi birinden o kadar çabuk soğuyabiliyorum ki. şimdiye kadar sadece bir kişide yaşamadım bunu,onunla da bir ilişkimiz olamadı.ordan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki demek ki yeterince güçlü duygular hissedilince böyle bir soğuma yaşamayacağız. hala umut var :1:

evet haklısın galiba ama güçlü duygular hissettiğim kişide beni istemiyor bu döngü böyle gidecek sabırım:(

bence durumu boyle degerlendırmemelisin yani sanki hala o ılk hayal kırıklığının ızleri var gibi kendini koşullamış olabılır misin? eger birinden hemen soguyabiliyosan o kısı zaten senin gercek anlamda hoslandığın biri değildir diye düşünüyorum ... bence ciddi anlamda onsuz yapamayacağını düşündüğün biri cıkarsa karsına boyle davranamayacaksın.. inşallah hakkında hayırlı ınsanlarla karsılasırsın..

hayır kendimi kesinlikle koşullamadım ama şöyle birşey varki o kişide hissettiğim duyguları asla başka birinde yaşayamıyorum hissedemiyorum acaba hep böylemi olur kimseyle olamayacakmıyım ben:( daha yine birinden hoşanırmş gibi oldm üniversiteden ama onunda sevgilisi varmış .. ne şanssız kızım diyorum tam birşeyler hissedecek gibi oldum buda olmadı acaba oda bana yakın davransaydı isteseydi ben ondanda kaçarmıydım çok merak ediyorum:(

Canım tamda beni anlatmışsın siz yenebildiniz mi bu sorunu lütfen yardın esin bu sorunum beni korkutuyor delircem artık her erkekten soğuyorum iğreniyorum hatta adlarını duyunca elim ayağım titriyor resmen panik atak geçiriyorum neden böyle oluyor lütfen yardım edin

Back
X