Meselem cok buyuk degil belki ama paylasmak istedim..bicogunuz biliyosunuz hamile oldugumu ogrendim.ve 2 oda evimiz simdi ev almak istiyoruz nasipse..bulundugum semtte kayinvaldemle aramda 10 dk var yurume mesafesiyle. Kayinvalidem bana karsi cok iyi hakkini yiyemem esimede cok duskundur. Cok sukur bi sikintimiz yok ama tek sikinti kayinvaldeme evlendigim gunden beri haftada en az 4 gun gideriz.hic abartmiyorum.kendimize ayircak zamanimiz kalmiyo bazen.ben gorucu usulu evlendim.esimle evin icinde tanidik birbirimizi diyebilirim. Ve bi 6 ay cok sik gittik.sonra ben esime seninle basbasa kalmak istiyorum bazen dedim. Oda benmle ayni fikirde hatta annemleri kotu alistirdik,2 gun arka arkaya gitmesek neden gelmediniz diyolar bu pek hos olmadi der. Neyse konuya girim.simdi bide bebek olucak nasipse,bebekte gelirse hic elimi kolumu alamam diye korkuyorum burada oturmaktan.ama bi yanimda arada kayinvaldemde bebekle ilgilenir belki bi sinemaya gider biraz basbasa kaliriz bisey acil oldugunda etrafimda olmasi iyi diyo.(kayinvaldem coocuklari cok sever) bi yanimda yakinlik pekte ilerde iyi olmaz bigun gitmesek her gitmedigimiz torundan sonra dahada sorun olur gibi geliyo cunku cok fazla cagiriyolar yemek yaptik gelin, misafir var gelin, ozledik gelin.aramizdaki mesafede yuruyerek 10 dk yani ben dusunmekten sikildim bi yardimci olun lutfen