• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar cok acil bakın lutfen !

khaleesi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
212
194
18
35
Ya konunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kaldirilmamasini rica ediyorum zira durum cok acil. Arkadaslar biz yaş mayayi alip buzlukta sakliyoruz hep. Tarihine bakmadan hamur yaptim, pogacayi yedik bi guzel. Son kullanma tarihine bi baktim nerdeyse bir bucuk ay oncesi. Ya buzlukta saklandigi icin kullanilabilir mi yas maya tarihi gecse de ? Cok stres oldum :( Yardimci olursaniz sevinirim cok

Ya konunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kaldirilmamasini rica ediyorum zira durum cok acil. Arkadaslar biz yaş mayayi alip buzlukta sakliyoruz hep. Tarihine bakmadan hamur yaptim, pogacayi yedik bi guzel. Son kullanma tarihine bi baktim nerdeyse bir bucuk ay oncesi. Ya buzlukta saklandigi icin kullanilabilir mi yas maya tarihi gecse de ? Cok stres oldum :KK43: Yardimci olursaniz sevinirim cok

Buzlukta donan herşey tazeliğini korur merak etme.

Bundan sonra kuru maya kullan
Son kullanma tarihi 1 yıl filan
Kabartma tozu gibi normal paketlerde, istediğin yerde saklayabilirsin

Burdan yazabildiğinize göre henüz zehirlenmemişsiniz.
Herhangi bir belirtide yoksa korkmayın. Buzlukta kendini muhafaza etmiştir.

buzlukta hava almadan 3 aya kadar kullanmanin bi sakincasi olmaz ancak yine de cok tercih edilmemeli. zaten bozulmus olsaydi maya tutmazdi. afiyet olsun ole dusunun bundan sonra da ders olur kontrol etmeden hicbisi kullanmazsiniz ama bundan bisi olmaz korkmayn

Back
X