Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacm var lütfen ...

gizemsen06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
31
1
86
Ankara
gecen gün yine bu konu ile ilgili bi başlk açmıştım fakat kmse ilgilenmedi

temmuz ayında bir düşük yaşadıktan sonra şu an tekrar hamileyim ilk doğumumda ankara ztb hastanesine gittim ve inanın çok çektim allahım bir daha oraya düşürmesin beni.

şimdi tekrar ankara da düzgün bir hastane arıyorum. çok şeymi istiyorum bilmiyorum ama doktorların iyi hizmet verdiği doğum sonrası oda ücreti olsun olmasın farketmez özel oda imkanı sunan DEVLET hastanesi arıyorum ilk doğumumda odada tam 8 kişiydik ve 3 gün tam bir eziyetti benim için...

şimdiden yorumlarınız, önerileriniz için teşekkürler bayanlar

Son düzenleme:

canım aslında ztb a birdaha gitmeme kararı almıştım bende, bir kere gebelik polikliniğine gittim ağlayarak çıktım tam 1,5 saat poliklinik önünde ayakta bekledim, randevu aldığım dr gelmedi, diğer dr acemiydi, muayene olduğum dr ilgilenmedi, diğer hastalara bağırdı vs çok kötü ayrıldım, tövbe bidaha gelmem dedim. amaaaaaaaaa malesef benim durumum riskli olduğu için ve ztb bu konuda dünya çapında bir hastane olduğu için mecburen oraya gideceğim doğum için, özel oda düşünüyorum, sen niye özel oda düşünmedin?? ve neler yaşadın orda? yenimahalle devlet hastanesi ile ankara üniversitesi de fena değilmiş araştırmalarıma göre sende bir araştır oraları bence

valla arkadaşım anlatacaklarımdan umarım gözün korkmaz :) hastaneyi kötülemek te istemiyorm ama bunlar ne yzıkki başımagelenler.
hastaneye gece 11 de doğum sancılarımla başvurdum yatışım verildi. 10 kişilik odada ertesi gün öğlen 1 ekadar sancımı çektim .yanlız şöyle bir şey var benim çatım ciddiderecede dar normal doğum şansım 0 normalde .. ama doktor sağolsun beni 15 saat doğuma zorladı. gelip gidip eleriyle muayene ediyorlar karşımızda dalga gecer gibi yemek yiyip su içip kahkahalar atılıyor biz ses çıkarınca azar yiyoruz yani kısacası o 15 saat bana kabir azabıydı bebeğimden bile vazgeçmiştim o anlarda. en son baktılar bebeğim karnımda ölmek üzere beni öyle aldılar ameliyata apar topar ve yarım saatlik ameliyatı 7 dakikada bitirp çıkmışlar. 3 saat sonra uyandım ve direk bebeğimi kucağıma verip sandalye bile vermeden yürüyerek odama gitmemi istediler rezaletti yani. hele o koğuş tipi odalar anlatamam.o zaman araştırma yapamamıştım özel odadan haberim yoktu gerçi özel oda verseler bile ben çekeceğimi çekmiştim 15 saat

işte böyle benim hikayem canım ve şimdi o yüzden hastane seçerken çok tereddütteyim (

ciddi kötü bir tecrübe olmuş, benimki tüp bebek olduğu için isteseler de normal doğum yapamıyorlar, napalım artık 2 gün acı zulüm çekerim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…