arkadaşlar cok ama cok üzgünüm tam anlamıyla suan hastalandım artık pazartesi hastane

rmznnzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
35
0
86
Antalya
arkadaşlar cok ama cok üzgünüm tam anlamıyla suan hastalandım artık pazartesi hastaneye gitmeme gerek kalmadı diye düşünüyorum ne dersiniz şansımdan da kac gündür tatil ben gata da yaptırdım şimdi diyarbakırdayım kimseye hiç birşey soramıyorum o ilaclara devam etmelimiyim bilmiyorum şaşırdım cok zor durumdayım yardım edin bana ne olur benim yaşadığımı hiç biriniz yaşamayın hepiniz güzel sonuçlar alın bebeklerinize kavuşun ben kavuşamadım bari siz kavuşun

canım doktoruna soramuyo musun bir sorsan yinede ümidini bitirme bu şekilde adet olanlar var oluyo

canım bende adet oldum sanmıştım ama pozitif çıkmıştı.gerçi sonra düşük oldu ama ümidini kaybetme.kendini erkenden üzme.

canım neredeki gatada yaptırdın ist gata ise doktorumuz muhtemelen aynıdır ve onu aramadan kendini boş yere erkenden üme derim

Canım bize transfer yapıldığı gün doktorlar regl olsanda mutlaka test yaptır gününde dediler. Ve ilaçları onlar kes diyene kadar sakın kesme. Pazartesi gününü bekle çünkü kanaması olan ama buna rağmen hamile olan insanlar oluyormuş...

ankara da gatada yaptırdım tlfnu yok hastane kapalı facebook dan msj attım cvp atmadı çaresiz kaldım anlayacagınız ama çok hastalanıyorum o şekilde nasıl fitil kullanabilirim olur mu ki sen kullanmışmıydın mersinli bana bir cvp atarmısın neyseki varsınız

hemen bı devlet hastanesıne gıt
bhcg baktır
ılacları bırakma
onların bır zararı yok
eger bebek varsa faydası var
bhcg baktırmadan umudunu yıtırme
9 ay boyunca adet gorenler var
bhcg baktır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…