- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
ama o sevmeyi bilmiyor ki. belki de o yüzden böyle. doğum gününde ben bir kadın olarak ona çiçek göndersem kötü mü olur? yılışık gibi mi davranmış olurum.Hayır ya yaralarını sarmanı isteseydi yanında tutardı çok yüksek ihtimal bahane sevgi böyle bir şey değil. Belki yaşadığı doğrudur ama sağlıklı bir ilişki değil. Seni istemeyeni sen isteme uğraşma böyle narsist insanlarla akli dengeni kaybedersin
ama o sevmeyi bilmiyor ki. belki de o yüzden böyle. doğum gününde ben bir kadın olarak ona çiçek göndersem kötü mü olur? yılışık gibi mi davranmış olurum.
Sevmeyi bilmezler duyguları yoktur bunu geçmiş yaşama bağlarlar sizi saniye de harcarlar. Çok yılışık durur tabi ağırlığınız olsun lütfen yapmayın böyle şeyler gerçekten seven çabalar bahane üretmiş sizde kendi haline bırakın kimse vazgeçilmez değil.
o kadar doğru söylediniz ki... beni onca yaptığım iyiliklere rağmen anında harcadı. düşünün pat diye ayrılalım dedi. ve her yerden engelledi. hıçkıra hıçkıra ağladım..
çünkü sana anlattıkları yalan bahane
Arkadaşlar, 5 ay süren bir ilişkim vardı. 2 gün önce sevgilim beni terk etti. Nedeni hayatta ki herkesten nefret ediyormuş, kimseyi sevmiyormuş. Beni sevmeye çalışmış ama yapamamış. Nedeni 7 yaşındayken tecavüze uğramış (erkek çocuğu) düşünebiliyor musunuz? Yıkıldım bunu duyunca. Ama ayrıldık. Her yerden de engelledi beni. Psikolojik sorunları olduğu aşikar. Ona yardım etmek istiyorum. Yaşadığım acılar silinecek mi? hayır unut beni diyor. Ne yapmalıyım? Ben onun yükünü almak istiyorum. Beraber taşıyalım ne var bunda...
bende hiç üzülmeyin destek almak istemeyen birine ne yaparsanız yapın destek olamazsınız.bende sizin olayınızın bir değişiğini yaşadım,sizin gibi yaptım zamanında ne mi oldu? evlendiğimizin ilk gecesi evi terk etti... bir daha da gelmedi eve çünkü oda yardım almayı kabul edemedi.. sonuç olan bana oldu...
bana yalan gibi gelmedi anlattıkları.
Kim birinden ayrılmak için böyle bir yalan söyler ki .Kafayı yemiş olması gerekiyor yani.
Ayrılmak istersen istemiyorum der ayrılırsın . Tecavüze ugradım demez insan heralde diye düşünüyorum.
Gerçekten çok zor bir durum gerçekten sizi sevdiğini düşünüyorsanız ve sizde seviyorsanız çabalayın. Aranızda kötü bir şey , onur kırıcı herhangi bir durum geçmemiş , niye yılışık olasınız ki. Bu hamleden sonra yine istemezse o zaman düşünürsünüz.
ama bu durumu desteğinizle atlatamaz. Üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hala etkisinde . Profesyonel bir yardım şart bence. Bu konu için onu ikna edebilirsiniz belki.
Daha önce hiç bahsetmedi mi bu durumdan ? Ya da siz hiç psikolojik bir sorunu olduğunu hiç hissetmediniz mi ?
bana yalan gibi gelmedi anlattıkları.
Kim birinden ayrılmak için böyle bir yalan söyler ki .Kafayı yemiş olması gerekiyor yani.
Ayrılmak istersen istemiyorum der ayrılırsın . Tecavüze ugradım demez insan heralde diye düşünüyorum.
Gerçekten çok zor bir durum gerçekten sizi sevdiğini düşünüyorsanız ve sizde seviyorsanız çabalayın. Aranızda kötü bir şey , onur kırıcı herhangi bir durum geçmemiş , niye yılışık olasınız ki. Bu hamleden sonra yine istemezse o zaman düşünürsünüz.
ama bu durumu desteğinizle atlatamaz. Üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hala etkisinde . Profesyonel bir yardım şart bence. Bu konu için onu ikna edebilirsiniz belki.
Daha önce hiç bahsetmedi mi bu durumdan ? Ya da siz hiç psikolojik bir sorunu olduğunu hiç hissetmediniz mi ?
ben olsam şansımı denerdim . Bana bir yanlışı , kırıcı bir davranışı olmadıysa bir adım atmaya değerdi.daha önce bu durumdan çok bahsetmedi. ayrıldığımız an da bağırarak söyledi bunu. ve destek almak istemiyor. ne olacak acılarımı unutturabilecek mi? diyor. bir şey diyemiyorum tabi sonuçta hiç gitmedim psikiyatriye. ama gitmek istese ona destek olacaktı. ilk adımı atması gerekiyor sadece. doğum gününde bir çiçek onu belki çok mutlu eder. daha önce de almadığını düşünüyorum.
aaa o zaman durum başka . İlk mesajımda da yazdım bana herhangi bir yanlışı yoksa dedim. Bu anlattıklarınız bambaşka şeyler.çok anlatmadı. tedavi de olmak istemiyor. neyi unuttaracaklar bana sanki diyor. cevap veremiyorum bende.
çiçek göndersem doğum gününde mutlu olmaz mı? o beni hiç mutlu etmedi bu arada. gözlerimin içine baka baka oynadı benimle. ve ayrılırken de instagramda bir kız bulduğunu onunla konuşmaya başladığını öğrendim. yine de göndermeli miyim?
ben olsam şansımı denerdim . Bana bir yanlışı , kırıcı bir davranışı olmadıysa bir adım atmaya değerdi.
Her acı yaşayan insan bu düzelmez diyip bir köşeye atılmamalı bence.
tüm çabanıza rağmen tedaviyi reddederse o bambaşka bir durum. Ama ben olsam mutlaka adım atardım.
Sizinle mutlu olmayı becerememiş bir çiçek mi mutlu edecek?daha önce bu durumdan çok bahsetmedi. ayrıldığımız an da bağırarak söyledi bunu. ve destek almak istemiyor. ne olacak acılarımı unutturabilecek mi? diyor. bir şey diyemiyorum tabi sonuçta hiç gitmedim psikiyatriye. ama gitmek istese ona destek olacaktı. ilk adımı atması gerekiyor sadece. doğum gününde bir çiçek onu belki çok mutlu eder. daha önce de almadığını düşünüyorum.
Yaşadığı travma sizinleyken mi aklına gelmiş. Başkasıyla konuşacak kadar sağlıklı demekki. Salın gitsin.Şuan başka bir kızla konuşmaya başlamasına rağmen mi?
Şuan başka bir kızla konuşmaya başlamasına rağmen mi?
son anlattıklarınızdan sonra eski erkek arkadaşınızı inandırıcı bulmadım. Öyle bir travma atlatmış insan, ondan ona koşmaz. Madem kimseyi sevemiyormuş , kimseyle olmak istemiyormuş . Hemen birini bulmak ne oluyor ?
Demogoji yapmış gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?