Arkadaşlar çok hassas bir konu yardımcı olur musunuz?

Sizinle mutlu olmayı becerememiş bir çiçek mi mutlu edecek?
Yardım almayı kabul etmeyen birine bişey yapamazsınız.
Siz bizi dinlemeyip bişeyler yapacaksınız gibi hissediyorum ama yapmayın. İsteseydi terketmek yerine bana yardım et yanımda ol derdi.
Hatta daha açık olayım. Siz herşeyi yapıp onu iyileştirseniz bile,ki bu çok zor. Sizi yine bırakacak. Çünkü eğer söylediği gerçekse, siz unutmak istediği en kötü sırrı biliyorsunuz artık. Onu hatırlatacak birini yanında istemeyecek.
Üzgünüm ama sonradan üzüleceğinize şimdi üzülüp unutun.

evet size danışmasam böyle bir şey yapacaktım ama şu dedikleriniz o kadar mantıklı ki..

Çok teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınızzz:KK5: gerçekten birilerinden bunları duymam gerekiyordu. kimseye de anlatamadım. anneme bile.. allah akıl fikir versin. ve kötülerden korusun bizleri.

bazı erkekler hevesleri geçtikten sonra iğrenç yalanlar söylerler ve kendinizi kötü ve suçlu hissetmenizi sağlarlar. bu kadarı da olmaz dersiniz ama onlar arkadaş ortamlarında söyledikleri yalanı kakara kikiri anlatıyo olurlar çoktan. verilmiş sadakanız varmış 5 aydan uzun sürmemiş bu ilişki.

bana yalan gibi gelmedi anlattıkları.
Kim birinden ayrılmak için böyle bir yalan söyler ki .Kafayı yemiş olması gerekiyor yani.
Ayrılmak istersen istemiyorum der ayrılırsın . Tecavüze ugradım demez insan heralde diye düşünüyorum.
Gerçekten çok zor bir durum gerçekten sizi sevdiğini düşünüyorsanız ve sizde seviyorsanız çabalayın. Aranızda kötü bir şey , onur kırıcı herhangi bir durum geçmemiş , niye yılışık olasınız ki. Bu hamleden sonra yine istemezse o zaman düşünürsünüz.

ama bu durumu desteğinizle atlatamaz. Üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hala etkisinde . Profesyonel bir yardım şart bence. Bu konu için onu ikna edebilirsiniz belki.

Daha önce hiç bahsetmedi mi bu durumdan ? Ya da siz hiç psikolojik bir sorunu olduğunu hiç hissetmediniz mi ?

ben kalp hastasıyım fazla ömrüm kalmadı diyeni bile gördü bu gözler

halaaa it gibi yaşıyor

ben kalp hastasıyım fazla ömrüm kalmadı diyeni bile gördü bu gözler

halaaa it gibi yaşıyor

Yüksek ihtimal yalan söyledi. Bence bu kadar yalnız kalmak isteyen hayata küsen biri, daldan dala koşmaz...
Gözlerimin içine baka baka yalan söyledi allah onu kahretsin!

Tecavüze uğradım sorumlarım var olayı çooook sık duyulan yalanlardan biridir banada söylendi komik yanı sevse engellemezdi sayfalardan lütfen buksdr saf olmayın başkasını bulmuştur canım salla

Back
X