arkadaslar cok kararsizin

fazilet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
101
0
96
48
Almanya
hazirarin 12.türkiyedeyiz tüp bebek tedavisi görecegiz ankaradaki tüm kliniklerle görüstüm cok kararsiz kaldim ne yapacagimi bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim

hazirarin 12.türkiyedeyiz tüp bebek tedavisi görecegiz ankaradaki tüm kliniklerle görüstüm cok kararsiz kaldim ne yapacagimi bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim

neden kararsız kaldın anlayamadım hastane secımındemı eger hastaneyse ben izmir özel ege tüp bebek merkezı erdal beyı onerırım donanımlı ılgılı bır hastane sadace tup bebek uzerıne arastır ıstersen rabbım drunu hastaneni denk getırsın

CADIARZUdoktor konusunda kararsiz kaldim ankarada yasadigim icin ankara olmak zorunda kendi dr 3 denemem olacak ama ilk ikisinde basarisiz olunca dr degistirmek istiyorum yani degistirmem dogrumu onu bile bilmiyorum

fazıletcım bılemıcem arastır ıstersen benım ılk denemem ızmırde ve ıkızlerıme hamıleyım ıyıce arastır rabbım doktorunu denk getırsın ınsallah dualarınızı esırgemeyın

evet arkadaşlar ya ankarada ki merkezler hakkında kararsızım bende. özellikle erkek infertilisinde başarılı olan bi merkez arıyorummmmm

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptıracagım ama kararsızım ankara tıp fakültesi cebeci hastanesi hakkında bilgisi olan varmı bana yardım edebilirmisiniz
mirmirmirmir

evet kararsizlik kötü ben mecbur özele gitmek zorundayim gittigin hastahaneyi bilmiyorum hakan satirogluna ,timür gürgana.sonra genarta gidip tüpbebek tedavisi gördüm simdi maya yada anatomiaya gitmeyi dösünüyorüm ankarada cok sükür dr cok ama dogru olani bulmakta zor

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptıracagım ama kararsızım ankara tıp fakültesi cebeci hastanesi hakkında bilgisi olan varmı bana yardım edebilirmisiniz
mirmirmirmir

canım ben görmedim bilmiyorum ama bi arkadaşım orda tedavi gördü. cem bey sanırım doktoru idi. 2 . denemesinde hamile kaldı. iki denemeyide orda yaptırmıştı..umuarım yardımcı olmuşumdur....kaydirigubbakcemile5

evet kararsizlik kötü ben mecbur özele gitmek zorundayim gittigin hastahaneyi bilmiyorum hakan satirogluna ,timür gürgana.sonra genarta gidip tüpbebek tedavisi gördüm simdi maya yada anatomiaya gitmeyi dösünüyorüm ankarada cok sükür dr cok ama dogru olani bulmakta zor

faziletcim ya inan benim de içimden geçen merkezlerde tedavi yaptırmışsın... özellikle hakan beyi ve gürgan kliniği çok merak ediyorum. olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misin bize... çok faydalı olacak benim için. karar aşamasındayım çünkü...kararsızlık çok zor.hakan şatıroğlu ve mayada şu günlerde kampanya var..acaba hakan beyin merkezin de macs yöntemi var mı?:uhm::uhm:

faziletcim ya inan benim de içimden geçen merkezlerde tedavi yaptırmışsın... özellikle hakan beyi ve gürgan kliniği çok merak ediyorum. olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilir misin bize... çok faydalı olacak benim için. karar aşamasındayım çünkü...kararsızlık çok zor.hakan şatıroğlu ve mayada şu günlerde kampanya var..acaba hakan beyin merkezin de macs yöntemi var mı?:uhm::uhm:

merhaba canım benım sana onerebılecegım merkez MAYA tüp bebek ... hatta erkek ınfertılesınde cok başarılılar .. macs yontemı sadece orada .yapılıyor... umarım hepımız için hayırlı olur...

CADIARZU

canim timür gürgan, kaliteli, ko kültür yöntemi yapiyordu 2 kez denedik olmadi hakan hatirogluda genetik tani testi yapmisti .ikisinede gitmek istemiyorum timür gürganda icim hic rahat degil anlatamam huzursuzum rahatlik hissi vermiyolar ama hakan satioglu psikolojik bakimdan cok rahatlatiyolar, belki kendimden kaynaklaniyor. maya ile görüstüm biraz olumlu bakiyorum .anatomia görüsecegim onlarinda fikrini almak istiyorum 9 denemem olacagi icin korkuyorum .aklima geldi ben oya gökmendede tüpbebek tedavisi görmüstüm onu kimseye tavsiye etmem tamamiyle para kokusu orasi .sonra kutay biberogle vardi ona gitmistim o tüpbebek tedavisi yapmiyor

Fazilet canım sende benim gibi çok sayıda başarısız tedavilerden geçmişsin arkadaşım. O yüzden sana derim ki foruma girmeden önce tüp bebek bölümü yazan yerin aşağısında tüp bebek merkezleri diye bir bölüm var oraya gir bak. Kimler ağır erkek infertelitesi nedeniyle nerelerde hamile kalmış. ıyice araştır ben ankarada kayda değer bir yer bulamadım. Genart fena görünmüyo. ıstanbul bu konuda bence daha başarılı kendi yaptığım araştırmalar sonucunda sana tavsiyem umut tüp bebek uygun olduğu iyi bir andrologları ve alman hastanesinin doktorları olduğu için ya da memorial dır. Ankaradaki doktorlar iyi ama teknolojide istanbulda canım. Bizim durumumuz bence al spermi dölle yumurtayı dan daha karmaşık.
Geçen alman hastanesi doktorlarından androlog emre bakircioğlu ile görüştüm bu kadar deneme negatif oluyor neden diye oda spermlerde kromatin hasarından ve mikroteseden bahsetmiş. Memorialla konuştum oda mikrotese diyor. Ankarada bana bu şekilde açılım getiren bir yer olmadı. Benim eşimin sperm sayısı iyi olunca her gelen yer olur olur hadi yapalım dedi.Bence durumunu andrologla detaylıca tartışabileceğin bir merkez olsun canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
:çok üzgünüm:

haklisin benim esimin sper sayisi 25 milyon ama kalitesi düsükmüs nereye gittikse tüpbebek icin problem yok dediler inanin bende kime inanacagimi sasardim kafam allak bullak simdi mach yöntemi varmis ona sicak bakiyorum onuda maya yapiyormus yaaaaaaaaaaa 9 denemem olacak

ben anatoliada tedavi gördüm, ilk denemem olmadı, transfer olamadı ama 2. denemeyi de orda yapacağız, bizim sebebi bilinemeyen infertilite.. ama anatolianın hocalarına çok güvendim ben.. istersen bir araştır, tabii istanbuldaki merkezler özellikle memorial,alman hastanesi falan belki çok daha iyidir, ama dediğin gibi ankara bize de hem yol açısından hem fiyat daha uygun geldi.. o yüzden orada tekrar tedaviye başlayacağım haziranda.. hepimiz için hayırlısı.. bebişlerimiz gelsiin artıık

:çok üzgünüm:

haklisin benim esimin sper sayisi 25 milyon ama kalitesi düsükmüs nereye gittikse tüpbebek icin problem yok dediler inanin bende kime inanacagimi sasardim kafam allak bullak simdi mach yöntemi varmis ona sicak bakiyorum onuda maya yapiyormus yaaaaaaaaaaa 9 denemem olacak

Canım bu macs yöntemini z@z@ arkadaşımız bir forumda açıklamış. Aslına bakarsan avrupada uzun yıllar kullanılmış tr de yeni uygulanmaya başlanan bir yöntem. Ben bunu Amerikan hastanesinin doktoruna sormuştum. Oda bunların deneysel aşamada olduğunu ve başarıyı yükselttiğini gösteren tek bir kanıtın bile olmadığını söyledi. Senden ricam ankara üniversitesinin andrologu kaan aydosa eşinin sperm değerlerini ayrıntılı bir şekilde mail atman ve bide onun değerlendirmesi.(ksaydos@tr.net.) Üstelik yüzyüze konuştuğunda da yani muayeneye gittiğinde para filan almıyor prof olmasına rağmen.

Lütfen bir sonraki denemende iyi bir andrologla konuş. Çünkü doktorlar sadece aldıkları paraya bakıyorlar gel detaylı inceleyelim diyen üç doktor gördüm ben birisi bülent traş anatolia idi ama sadece bana odaklandı diğeri ise kaan aydos ve emre bakircioğlu idi.
Senin yaşadıklarını benden daha iyi kimse anlayamaz 8 deneme eminim çok yıpratmıştır seni. Rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun.

arkadaşlar slm.6 yıllık ewliyim 2 tane aşılama yaptırdım,tüp bebek düşünüyorum önerebileceğiniz merkezler varsa paşlamanızı istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

Back
X