Arkadaslar cok korkuyorum bi bakarmisiniz

Duru321

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
188
91
18
35
Gecen cumartesi evde yatak odasindaydik esimle gece 12 sularinda bi ses duyduk sanki birinin bogazini sikarsinda yardim icin son nefesinde bagirir gibi bi sesti. Esim kosarak odalara gitti kayinpederime bakti omu seslendi hastalandi filan diye sonra kv me bakti gorumceme bakti ses kimseden cikmamis ama o sesi esim ben ve gorumcem cok net duyduk. Neyse o gun yattik 3 gun once 8 aylik bi kizim var onu uyutmak icin yanina yatmistim uyuya kalmisim yanimda simsiyah birsey yatiyo bana bakiyodu bende kizima sariliyorum zarar vermesin diye sobra uyandim ertesi gun kv ayni sekilde siyah biseyin yataginda zipladigini gormus dun sabahta o siyah seyin kolunu cimlikledigini gormus ama uyandiginda gercekmis gibi cani acimis bunu bana yrni soyledi korkmayayim diye . Ben de dun jizimi uyutucam saat 3 gibi cocuk tam uykuya daliyo 5 dakika gecmiyo sicrayip aglayarak uyaniyo aksama kadar boyleydi yani yaklasik 10 kere boyle oldu ve ben tedirgin oldum acaba 3 harflilerle alakalimi ki gorumcem cok korkar hatta surekli ruyasinda gorur boyle seyleri birde muhabbet olsun diye fal filan bakardi biz kiza kiza biraktirdik ve cok cok tedirginim suan kizimi tek birakamiyorum odada

Son düzenleme:
Valla hersey anlattigim gibi cok korkmaya basladim hani kv bunlari anlatmasaydi derdim cocugun bir yeri agriyordur filan ama oda anlatinca korktum hatta sese ben dedim ust kattan filan gelmistir .

Bu tip konular site genelinde birçok insanı olumsuz etkilediğinden yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…