Arkadaşlar çok kötü hissediyorum lütfen bir akıl verir misiniz?

anon65656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
89
-10
1
23
Eşimle 3 aylık evliyim . Daha yeni de hamileyim 7 haftalık . Eşimin telefon şifresini biliyorum . Bir giriyim dedim bu sabah ki ne göriyim biz sevgiliyken nişanlanana kadar konuştuğu olmuş . Nişanlandıktan sonra hiçbir mesajı yoktu . Aşırı kötü hissediyorum , napacağimi bilmiyorum .

Eğer şu an eşinize hesap sorup ayrılmadıysanız zaten kabullenmişsiniz .

yani kabullendiyseniz de görmezden gelin hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin
Evlilik içerisinde , nişandan sonra mesaj yakalamadığım için içimde kabullenicem. Başka çarem yok çünkü yeni hamileyim de. Eşim de sürekli gezen çıkan biri değil telefon elinde de hep durmaz öylesine baktım şüphelenip bakmadım ama şok geçirdim. İçten içe aşırı kötü hissediyorum yediremiyorum. Biz uzak mesafe ilişkisindeydik.Sevgiliyken nişana yakın falan yapması da çok kötü bir durum , bunun tekrarını yapar mı diye düşünüyorum içimden . Aşırı da güveniyordum kendisine evlendikten sonra özellikle çok güven içindeydim. Gördüğümü çok söyleyesim var ama hesap sorup sonra onun gözünde kabullenme profili oluşturur muyum diye de içimde çok arada kaldım. Zehir olacak gibi bu gidişle ama bakalım hayırlısı.

Son düzenleme:
Evlilik içerisinde , nişandan sonra mesaj yakalamadığım için içimde kabullenicem. Başka çarem yok çünkü yeni hamileyim de. Eşim de sürekli gezen çıkan biri değil telefon elinde de hep durmaz öylesine baktım şüphelenip bakmadım ama şok geçirdim. İçten içe aşırı kötü hissediyorum yediremiyorum. Biz uzak mesafe ilişkisindeydik.Sevgiliyken nişana yakın falan yapması da çok kötü bir durum , bunun tekrarını yapar mı diye düşünüyorum içimden . Aşırı da güveniyordum kendisine evlendikten sonra özellikle çok güven içindeydim. Gördüğümü çok söyleyesim var ama hesap sorup sonra onun gözünde kabullenme profili oluşturur muyum diye de içimde çok arada kaldım. Zehir olacak gibi bu gidişle ama bakalım hayırlısı.
genelde eşimin telefondan trendyola girer bişeyler bakar o sayfa açıkken ekranı kitlerim 🙈oda telefonu eline alıp açınca hatun buna bakmış die sipariş verir 😀
Sizde telefonunu açın mesajlara girin o sayfada kitleyip ekranı geri bırakın .Eşiniz telefonu açıp görünce nasıl tepki verecek izleyin en azından lafı dönmese de görmüş şüphesiyle uykuları falan kaçsın oda yaşasın sizin yaşadığınızı

Eşimle 3 aylık evliyim . Daha yeni de hamileyim 7 haftalık . Eşimin telefon şifresini biliyorum . Bir giriyim dedim bu sabah ki ne göriyim biz sevgiliyken nişanlanana kadar konuştuğu olmuş . Nişanlandıktan sonra hiçbir mesajı yoktu . Aşırı kötü hissediyorum , napacağimi bilmi

genelde eşimin telefondan trendyola girer bişeyler bakar o sayfa açıkken ekranı kitlerim 🙈oda telefonu eline alıp açınca hatun buna bakmış die sipariş verir 😀
Sizde telefonunu açın mesajlara girin o sayfada kitleyip ekranı geri bırakın .Eşiniz telefonu açıp görünce nasıl tepki verecek izleyin en azından lafı dönmese de görmüş şüphesiyle uykuları falan kaçsın oda yaşasın sizin yaşadığınızı
Mantıklıymış okumadan önce tepkimi verdim dayanamadım.tepki verdim de sayılmaz aslında. Geçen kasımda önceden +18 muhabbet yaptığı birine ne güzel konuşmuşuz hesap aktif mi acaba yazmış. Onu gördüğümü söyledim önceden baktım dedim . O kadının evli olduğunu bilmeden konuşmuş da , sonradan mesajları eşine atmış boşanma aşamasına girmişler işte biz evleneceğimiz sıra başına çorap örmesin bana saçma sapan mesaj atar diye diye yoklama amacıyla yazmış. Tabi burda tek doğru söylediği kadinin boşanma aşamasında olması arada mesajlarında eski eşim yazısını okumuştum. Kalana inanmadim ama mal gibi inanmış gibi yaptım. İşte ben salak mıyım silmeyeceğim mesajları şifremi biliyorsun falan dedi . Öyle bir durum oldu . İnanmadım tabii ki ama şu an konuyu kapatmaktan başka çarem yok. Bir şeyinden şüphelensem göze alıp iyice büyütürdüm ama olmadığı için de işte elim kolum bağlı gibi hissettim.

Nasıl konuşmalar olmuş? Cinsel içerikli mi?
Geçen haziranda 2 aylık sevgiliydik o zaman bir kızla güzelimli mesajları vardı. Kız buna iyice zayıfladım yazmış bu ona geç cevap verip niye güzelim yazmış sonra kız da en son kaç haftada bir yazıyorsun konuşmayalım demiş üstüne daha mesaj yoktu. Ondan öncesinde ama bu kızla görüşmüşler kahve içelim diye mesaj vardı aralarında anlaşmışlar cinsel mesaj yoktu ve kızın sevgilisi de varmış . Kasım ayında çok önceden cinsellik konuştuğu birine ne güzel konuşmuşuz hesap halâ aktif mi yazmış. Cevap gelmemiş konuşmamışlar ama. Nişanlıydık o zaman da.Ben dayanamayıp bi sey yaptım altta yorum olarak yazdım birine

Ay deme bu hareket hiç olmaz ya :silah:
Keşke rest çekebilseydim . Aptallık yaptığım . Aslında tek mesaj bile bir aldatma ne zaman olursa olsun evlilik öncesinde birine yazmayı düşünmesi bile aldatma .Adam gözümün içine baka baka her şeyim ortada bana güven diyor ben de güveniyorum . Bakıyorum ama genellikle evde, telefonla çok işi yok, ortamı yok (biz sevgili olmadan önce biraz ortamı vardı onu biliyordum ama arınmıştı o yüzden zor güvenmiştim) şifresi ortada bana değer veriyor falan tabi bunlara bakmaz ama of işte yeni evliyim üstüne hamileyim büyük aptallıklar yaptım.Hiç iyi hissetmiyorum valla

Eşimle 3 aylık evliyim . Daha yeni de hamileyim 7 haftalık . Eşimin telefon şifresini biliyorum . Bir giriyim dedim bu sabah ki ne göriyim biz sevgiliyken nişanlanana kadar konuştuğu olmuş . Nişanlandıktan sonra hiçbir mesajı yoktu . Aşırı kötü hissediyorum , napacağimi bilmiyorum .
Hiç şaşırtmadın biliyo musun. 12 haftalık evlilikte 7 haftalık gebelik maşşşşaallah

Back
X