• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım

Aslinda su laftan sonra hic uzatilcak bisey degil.bu laf daha agir bence.benim yaptigimi yaparsan sorun yok demesi.
Ayrica sorun olmuyacak bisey olsa yaptigi al bak der yada telefonun sifresi sizden gizli olmaz.

Ah duygularıma tercüman oldun, evet zeki, şuan evde olayı değil benim verdiğim tepkiyi konuşuyoruz bunu suçlu buluyor yani ne yapmalıyım göbek mi atsaydım

Eşiniz zeki falan değil. Klasik kaybetme korkusu olamayan insan tavırlarını sergiliyor. Sizin ona olan zaafınızında farkında bu yüzden böyle davranıyor.

Evet hep sorunlar vardı ve evet bu lafı da ilk defa etmiyor. Ama bilirim ki o gitmek istese ayrılmak istese yapardı o durup denemek istedi hep. Aşmaya çocuğumuz için devam etmeye çok çabaladık. Ama bu konu başka biz herşeyi yoluna sokmuştuk. İyiydik yani. Bizim kavgamız hep kendimizle idi başka bir kadın yada erkek olmadı hiç.
Eşinizin sizi kaybetme korkusunun olmaması bu zamana kadar yaşadıklarınız sonucu aslında. Başka bir kadınla yazışan o ama siz suçlu olmuşsunuz cünkü eşiniz bu işten de rahatlıkla sıyrılacağından çok emin.
Sizin onun telefonuna rahatlıkla bakamamanız bile başlı başına bir problem.
Ben o çabanın sadece size ait olduğunu düşünüyorum. Karısından bu kadar vazgeçmiş adamın onu aldatması da anormal değil maalesef.

Adam size bilmen gereken kadarını söylüyorum bu yeterli diyor bu ne demek farkında mısınız acaba, sizse hala yok öyle yok böyle bu aldatma mı değil mi diye sorguluyorsunuz.

Evet size yalan söylediği için bu bir aldatma kandırmış,yalan söylemiş size yazmadıklarını o kadına yazmış , iltifat etmiş keyif almış, ama siz kafanızda aldatmayı sadece cinsellik olarak kodladığınız için o yoksa aldatma yoktur diye bahanelere sığınıyorsunuz şu an.

Cinsellik olmamasının sebebi de eşinizin size olan sadakati falan değil ,yanladığı hiç bir kadınının buna yanaşmaması , boşasam havada kaparlar dediğiniz kocanız çok öyle kapılası bir şey olsaydı evli mevli bakmaz çoktan kapaklarlardı emin olun .

Tek gecelik ilişkiye bile he demedikleri kocanızı alıpta donunu monunu yıkayıp bir de kahrını çekmezler yani , o nikahlı eşlere mahsus metresler kaymak sıyırma derdindedir yani büyütmeyin kocanızı gözünüzde bu kadar.

. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Su sozu soylediniz size kiyamadim.. Ancak hic oluru yok bu anlattiginizin. Ben tolerasyonu dusuk biriyim, hassas biriyim. Acaba Ben abartiyor muyum diyorum burayi okurken. Ancak yok yani, 2,2,4. Evlilik gercekten bu konuda cok hassas. Bunun dinle, inancla, kulturle de alakasi yok. Evlilikte aldatma zaten bosanma sebebi ama suphe uyandiracak, mide bulandiracak her durumdan da uzak durulur. Goz gore gore sohbetler bilmem ne, esine okutamazmis ozelmis. Burada Siz ozelsiniz disaridakiler disarida olmali. Adamin ozelleri karismis. Valla ben aldatilmadim (bildigim 🤣) yine de bosadim, bosuyorum. Aldatma veya midemi bulandiracak bir sey hissetseydim de ayni sekilde bosardim. Bu konuyu yanlis anlasilmalardan ayri tutuyorum.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Aldatmış işte daha ne yapsın aldatmak için. Ayrıca e yuh yani bu olay üstüne mesajları al oku diye telefonu vermediyse kabul de etmiş oluyor zaten.

Kocanız sizi iyi tanıyor. Böyle dersem inanır diyor ve başarıyor. Sizi kaybetmekten zerre korkmuyor, korksaydı elin kadını ile (sözde) dertleşmiş olan mesajlarını hemen gösterirdi. Diyelim o kadınla ilişkisi var sizi aldatmış o zaman ne yapacaksınız boşanacakmisiniz evetse ne yapın edin mesajı okuyun yok illa okutmuyorsa zaten belli aldattığı o zamanda boşanin. Yok ben boşanmam diyorsanız da böyle devam edin eşelemeyin. İnanın.

Bilmiyorum gerçekten çok mu safım inanmak mı istiyorum bilmiyorum. Kalbim acıyor. Eşime hayatım boyunca hiç bir güven problemim olmadı oldukça açık ve şeffaf biridir. Ama bu olanlar beni şok etti ne yapacağımı nasıl davranacağımı inansam mı şaşırdım. Zaten yıktım ortalığı 2 gündür sen biraz dinlen düşün dedi. Ayrıca dedi aramızda bişey olsa ben şuan fırsat varken hazır giderim dedi öyle birşey yok diyor ısrarla. Ama tahminimi söyleyim bu bizim evlilikte yaşadığımız sorunlarla ilgili dertleşti onla.
Üffff beni baydınız ya… cidden baydınız yani.

Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…
Karsi tarafta istedigini bulamamis yada elinde tutamamis simdi bir sey yok yolumuza bakalim diyor madem oyle gostersin bakalim neler yazismis ama coktan silmiştir yazismalari

Yıktım gerçekten ortalığı, ben zaten gitmek istesem ilişki yaşamak istesem yaşarım dedi. Ayrıca ona açık açık şunu da dedim bugün yani sevmiş olabilirsin herşey olabilir ben anlarım gidebilirsin ayrılabiliriz dedim. Hayır diyor öyle değil diyor. Ben istesem zaten giderdim biliyorsun diyor
Ya kadin esinize tekmeyi bastiysa bugun yaptiysa eger yarinda yapacaktir o zaman o kisi birakmazsa esinizi ansizin o sizi birakir kalakilirsiniz oylece bu arada o kadar uzun mesajlar belki kadin hic yuz vermedi esinizde yazmistir uzun uzun ikna icin

Back
X