çok üzüldüm....bende düşük yapmıştım bir sabah kalktığımda kanamam vardı doktora gittim bebeği kaybediyoruz dedi kanamayla ve düşük yaptım dünya başıma yıkılmıştı...normalde en azından bikaç ay beklemek gerekiyormuş ama ben hemen hamile kalmıştım şuan 8 aylık bir kızım varsana tavsiyem içini ferah tutman dua etmen ve inanman Allah yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır ...
Sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın canım çok geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliklerde bebek yapmak için beklemiyosun
kanamanın bitmesini bekle öncelikle ve doktoruna danış
tekrar ne zaman gebelik deneyebilirim diye
hmmm dk sadece kanaman bitsin dedi ondan sonra ins,, bakalm cnmm artik pek kafama takmamayi dusunuyoum
cok BitknimAllahim kimsenin basin vermesin cok kÖtüüüüü AMINNNNNNNNNNNN
SAOL cnmmben dha yeni hamis kalmistim yani coook baslangiciydi bbegi pek gremedim Ck ufakti yada kan birikintisiydi
dok hamilelik yok oldu degince dunya benimde sanki basima yikildi bende 3 ay beklencekmis diye duydum vucut rahat etsin diye
ondan sonra tekrar Hamile kalina bilirmis zanediyorumm,! pEKI Sen ardindan hemen Hamismi kaldin?? dusukten sona????
arkadaslar sizeee kötüü haberim vaaaaaaaar((((
2 gun önce cok kasik agrilarim oldu sonra gecti birden birdaha oldu sabah kalktim dun baktimmm
kou kahverengte bir leke ! Ve ardindan kanama geldiii hemen Dok, gittim ve dediki hamilelik olusmadan bittiiiiiiii :'(
moralim bozulduuuu dun aksam sanki ete benzer gibi iki parcalar dustu rahimden gelen simdi moralim 0 bana akil verinnn((
cok kötüyüm yaaaaaNe kadar beklemeliyim yeni bir hamilelik icin bilen varsa ltf yazsinn
canım kendini harap etme sakın ALLAHTAN hayırlısı öncelikle
yine denersiniz sağlık olsun
Canım benım kız arkadasımında dusugu oldu ılk dusugunden sonra 6 ay doktor hamıle kalma dedı ama kız arkadasım 3 ay sonra ıkıncı hamılelıgını yasadı malesef onuda kaybettı sonra tekrar aynı sekılde doktor 6 ay dedı ama kız arkadasım 2 ay sonra hamıle kaldı suan bır yasında bır kızı var gayet ıyı cok rahat bır dogum gecırdı... Hersey gayet yolunda bunyene baglı bır suresı oldugunu dusunmuyorum ama doktorunuda dınlemek lazım en az altı ayda vucudun kendını toparlar... Allah yardımcın olsun sıkma canını umarım en yakın zamanda saglıklı bır sekılde hamıle kalır bebegını kucagına alırsın...
Ama sen sakn ihmal etme ..tahlililerini yaptr neden olmus arastr lutfen
cnm geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı inş en kısa zamanda olur..
benim bi arkadaşım var hamile kaldı ve düşürdü snein gibi.. doktoru 15 gün hiç ilişkiye girmeyin sonrasında bebekte ypabilirisniz dedii.. ve arkadaşım 15 gün bekledikten sonra ilişki yaptı ve hamile kaldı yani düşükk yaptıgı kanamadan sonra bidaha adet olmadı:)
arkadaslar sizeee kötüü haberim vaaaaaaaar((((
2 gun önce cok kasik agrilarim oldu sonra gecti birden birdaha oldu sabah kalktim dun baktimmm
kou kahverengte bir leke ! Ve ardindan kanama geldiii hemen Dok, gittim ve dediki hamilelik olusmadan bittiiiiiiii :'(
moralim bozulduuuu dun aksam sanki ete benzer gibi iki parcalar dustu rahimden gelen simdi moralim 0 bana akil verinnn((
cok kötüyüm yaaaaaNe kadar beklemeliyim yeni bir hamilelik icin bilen varsa ltf yazsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?