ARKADAŞLAR ÇOK KÖTÜYÜM LÜTFEN BİŞE SÖYLEYİN!

Sihaymelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
35
4
1
31
Arkadaşlar normalde ocak ayının 3 ünde adrt olmam lazımdı. Gecikti ayın 9 unda doktoruma gittim vajinal ultrasonla baktı herhangi bi sorun gözükmüyo yumurta daha bu gün oluşmuş 8. 10 güne kadar adet olursun dedi ve bteral progestan ilaçlarını ve neo-penotran fitilini yazdı bi sorun gözükmüyo gecikmesinde herhangi bi gebelikte söz konusu değil demişti. Bu gün ayın 19 ben hâlâ adet olmadım ve o ilaçları kullandığımdan beri bi baş ağrısı mide bulantısı baş dönmesi oluyo ben kolay kolay kusan biri olmamama rağmen bu gün otobüsten zor attım kendimi aşağıya ve kustum böyle bişe yaşayan var mı acaba o yumurta oluşmuş hâlâ çatlamadı mı yada o yumurta oluşmasına rağmen hamile olunulabilir mi ki.!!! LÜTFEN Bİ YORUM YAPIN!!!

Bana da bişey Yok dedi tam 2 haftadır adet olamıyorum bende düşünmekten yoruldum İnan ki artık inşallah güzel bi sonuç çıkar sende de bende de

Neden eczaneden test alıp yapmıyorsunuz? Ben gerçekten böyle soruları anlamıyorum sadece tahmin yürütebiliriz. Gebe olup olmadığınızı bilemeyiz ki.

Neden eczaneden test alıp yapmıyorsunuz? Ben gerçekten böyle soruları anlamıyorum sadece tahmin yürütebiliriz. Gebe olup olmadığınızı bilemeyiz ki.
Eczaneden alınan testler dediğinin tutma ihtimali yüksek değil çoğu kez yanlış sonuçlar verebiliyo. Doktorum öyle bişe yok dedi daha garanti olanını yaptım doktora gittim. Bu şekilde devam edincede doktora gidecek vaktim olmayınca buraya yazmaya karar verdim.

Bunun tek çaresi kan tahlili yaptırmaktır. Eğer gebelik var ise bu konuda tek bir tahmin yürütülebilir o da geç yumurtlama, geç döllenme. Ama stres yüzünden regl olmuyor olabilirsiniz. Yine de kesin bilemeyiz. Yani doktor, doktor, doktor...

Sizi korkutmak istemem ama, biteral antibiyotikten ben zehirlenmistim. Tabi ben bayldm bas donmesi mide bulantsi kasinti yapmisti bende doktora gorunmenizde fayda var.Tabiki her bunye bir degil insallah hamilesindir

Sizi korkutmak istemem ama, biteral antibiyotikten ben zehirlenmistim. Tabi ben bayldm bas donmesi mide bulantsi kasinti yapmisti bende doktora gorunmenizde fayda var.Tabiki her bunye bir degil insallah hamilesindir
Canım geçen gün bende zehirlendim normalde hiç yapmam ama acelem vardı iki ilacı birden içtim 10 dakika sonra bayıldım gittim. Allahtan eşim yetişti zorla kusturduda 6 7 saat sonra kendime geldim.

Benim merak ettiğim şuydu. Adetimin gecikmesinde bi sorun gözükmüyo doktor yumurta yeni oluşmuş dedi. Yumurta oluşmuşsa bu durumda hamilelik zaten olmaz diye biliyorum ben. En merak ettiğim buydu düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Canım geçen gün bende zehirlendim normalde hiç yapmam ama acelem vardı iki ilacı birden içtim 10 dakika sonra bayıldım gittim. Allahtan eşim yetişti zorla kusturduda 6 7 saat sonra kendime geldim.
6 7 saat hast.ye gitmeden kendine geldiysen cok iyi. Ben 2hafta evde yattm 1gece hast.de kaldm.Dikkatli ol cnm, hayrlisi olsun insallah

Hamilelik olup olmadığını bilemem ama progestan kullanmış biri olarak o ilaçların çok baş dönmesi yaptığını söyleyebilirim. Beni çok kötü yapınca doktorum ilacı fitil olarakta kullanabileceğimi söylemişti, o şekilde rahat etmiştim. Kullandığın ilacı doktora sor, belki senin ki de fitil olarak kullanılabilir

Evet cumartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım ne dicek.

Yapıyorum ama çıkmıyor ki çıksa zaten sorun olmayacak yarın doktora gidecem bende 2 hafta ya Az bi zaman da değil ki

Progrstanın yan etkisidir yaşadıklarının. Kullandığım dönemde benimde problemlerim artmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…