arkadaşlar çok kötüyüm.ne olur bana da yardım edin.

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
bir aptallık yaptım 22 yaşında evlendim 8 ay sonra boşandım..aslınbda gerçek bir sevgi değil huzursuz aile ortamında kaçıştı benimkisi.anne baba ayrı ikisi de başkalarıyla evli.ben annemle büyüdüm üvey babam iyidi ama annem bana sevgisini göstermedi hiçvarsa yoksa o adamdan olan oğlu ben de ünide tanıştım biter bitmez evlendim ama olmadı.şu an öğretmenim çalışıyorum bir lisede.28 yaşındayım karşıma erkekler çıkıyor evlilik için ama boşandığımı söyleyince kullanma moduna geçiyorlar.arkadaşlarım teker teker evleniyorum ben kaldım böyle.türk erkeklerinden de nefret eder oldum bana diyorlar ya çocuklu biriyle evlenirsin ya da yaşı geçkin biriyle.bu mu adalet..kızlar kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.hiç mutlu olamicakmışım gibi geliyor.doğduğumdan beri sıcak bir yuvaya hasretim.sanırım da bu hasretim bitmeyecek.bazen diyorum YÜCE RABBİM canımı al ve beni huzura kavuştur çünkü ben alamam senin verdiği canı..ailemle ilişkilerim sıfır annem ona kötü davranmadığım halde babamın ona çektirdiikleri yüzünden benden nefret ediyor.o kadar kötü hissediyorum ki...

Son düzenleme:
canım ya bende aileden yana sıkıntı yaşıyorum bir an önce evlensem gitsem diyorum ama işte insanoğlu o kadar doyumsuz ki ya evlendiğimde aynı sorunlar kendi yuvamda da olursa diye düşünüyorum o yüzden arkadaşım Allah herkese hakkında en hayırlı olanı versin ve bize de alın yazımıza razı olmayı nasip etsin
sen gönlünü ferah tut elbet seninde güleceğin mutlu olacağın günler vardır..

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş maalesef..
Nasıl bir anne evladından nefret edebilir anlamıyorum. Kocan sana eziyet etti diye yavrunun ne suçu, günahı var
İnşallah sizi seven, sahip çıkan yaşadığınız acıları unutturan biri çıkar karşınıza
İnşallah....

Son düzenleme:
seni mutlu edecek, huzurlu bir yuvanın kapısını açacak bir erkekle hayırlı bir şekilde karşılaşır ve evlenirsin inşallah. umudunu yitirme ve sabırlı ol. sana onu diyenler abartmış ama sen de önyargılı olmadan yaklaş karşındakine...

yok öyle bir sey....benm br tanıdğım abla da ilk esinden cocuğu da varken ayrıldı...sonra hic evlenmemis ve kendisinden sadece 3 yas büyük biriyle evlendi gayet mutlular.
üzülme karsınıza adam cıkamamıs maalesef kendini kullandırmamaya devam et ne olduğunu görsünler karaktersizler

nasıl arkadaşmış onlar ya, arkadaş denemez bence kendilerine
moralini bozma, bana sanki asıl içini kemiren annenle kötü ilişkinmiş gibi geldi
inşallah yanlışlarını anlarda daha normal bi ana-kız ilişkiniz olur
ben bütün erkeklerin seni kullanma moduna geçeceğini düşünmüyorum, elbet çıkar karşına anlaşabileceğin biri

Bu kadar güçlü olabildiğin için şükret. Umutlarını da hiç bir zaman yitirme. Senin yerinde olabilmek isteyen ne kadar çok insan vardır aslında. Dua et ki yanlış yaptığın evlilikten kurtulmuşsun. Boşanarak güçlü olduğunu kanıtlayabilmişsin, elinde mesleğin de var. Herşeyi zamana bırak, herşeyin hayırlısını iste Allah'tan. Yaşadığın sıkıntılar, çektiğin acılar kadar mutlu olacağını düşün. Gelecekten hep umudun olsun.

benimde evlenirken en büyük korkum bu olmuştu ailemdeki gibi evlilikler...ama her şey dönemi ile değerlendirilmeli eskinin erkeği ile şimdinin erkeği farklı lütfen korkularına yenilme doğru insanla harika bir evlilik olabilir...

canım benm bol bol dua et Allaha isyan etme sakın Allahım hayırlı bi insan çıkarır inş karşına çok mutlu olursun herşey evlilik deil sağlıklıysan çevrendekilere yani öğrencilerine iyi bi eğitim veriyosan bu bile mutlu edebilir seni kısmetin bi gun kendi gelir ayagına sen doğrularından vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…