- 20 Mayıs 2015
- 39
- 4
- Konu Sahibi Klahmnciks078
Asdasd
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır gorusmuyor ama o öyle bir kiz ki mesela hic bir konuşmayı silmez. İsi gücü insanlarla ugrasmak ve benim iliskimi bozmasindan çok korkuyorum çok...Sevgilinizle gorusuyormuki arkadasiniz.gorusuyorsa bile baska isi gucu yokmu arkadasinizin.gereksiz kuruntu yapiyorsunuz bence
İmzami da attım maalesef. Fotoğrafi vardi onu arkadaşıma atıp tam yemelik dedim 6 ay felan oluyor.Tam yemelik derken.. kağıda yazıp altına imzanı atmadıysan sonuna kadar inkarrr et :))
Bak bir şeyden çok korkutuğunu belli edersen düşmanların seni onula vurur.. ayrıca erkek arkadaşından önceki olaylar onu çok ilgilendirmez.
Haklısınız sanırım çünkü ben hep nabza gore serbet verdim o kiza.. Erkek yamyamı elde edene kadar uğraşır ben nasıl boyle bir hata yaptım da o kızla arkadaş oldum... Sirf o erkek yamyami diye bende erkeklere AA çok yakışıklı AA tam yemelik dedim. Yemin ediyorum bunalima giriyordum buraya üye olmayıp biraz daha dusunseydim...Aynısı başıma geldi benim en yakın sandığım arkadaşım ben çıkarken yapıyormuş benimde aram bozuldu en sonunda sevgilim gelip yeter artık sölicem sen onun anlattıkları gibi değilsin diip dökülmüştü. Kısacası sizi seviyorsa oturur düşünür bu kız böle biri mi diye zaten siz yerine ona inanıp problem yaratacaksa siz oturup düşünün bu insan doğru mu diye.
Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim..soylerse sevgiline dedim de nevarki bunda sen aynaya hiç bakmıyomusunnn tam yemeliksin işte de sakayla karısık :)
e o zaman neden anlattın herseyini derimm yani ??Hayır gorusmuyor ama o öyle bir kiz ki mesela hic bir konuşmayı silmez. İsi gücü insanlarla ugrasmak ve benim iliskimi bozmasindan çok korkuyorum çok...
Böyle kusecegimizi bilemezdim ki.. Çok yakındır. Bana ders olmuş oldu..e o zaman neden anlattın herseyini derimm yani ??
aramız bozuk bana iftira atıo dersin öyle birşey yaparsaArkadaşlar biliyorum zamaninizdan caliyorum ama fikirlerinize ihtiyacim var.3 aylık bir ilişkim var 3 aylik sürecin öncesinde 6 aylık bir arkadasligimiz var. Maalesef çok kötüyüm su anda. Konuya gelelelim ben sevgilim her seyimi anlattım heeer deyimi geçmişimi felan hu konuları aştik gibi. Ben üniversite ogrencisiyim en yakin arkadaşıma her şeyini anlatırdım gecmisimdeki çocukları bütün pisliğe bulamamada o neden oldu. Çok fena bir kiz. Önceleri arkadasligimi ondan korktugum için bozamiyordum ama yeter artik deyip bozdum. Simdi kalkipta bütün küçük ayrıntıları sevgilim anlatirsa ne yaparım ben... Mesela eski erkek arkadaşım için tam yemeklik çocuk demiştim şakasina ama o ciddi ciddi anlatır. Sınıftaki küs olduğumuz grupla da barıştı simdinonlarla arkadaş ve ben çok yalniz kaldım. Ama sorun bu değil sevgilimle arami bozmasindan korkuyorum..