Arkadaşlar çok küçük sizinde ilk ultrason goruntunuzde bu kadar küçük muydu?

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
28
Arkadaşlar ben 4+5 haftalık ken doktora gittim bebeği falan gösterdi keseyi çok küçük sizinde boylemiydi ilerleyen haftalarda buyuyormu kalbi atıyor mu 🤭daha minnacikti inanamadim

Eklentiler

• 15919693767372885914170932780767.webp
    15919693767372885914170932780767.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 105
önemlı olan kesenın olusmus olması ve kese yapısının duzgun olması canım baska seylere takılma . İnş kalp atıslarını da duyarsın sag salim ❤
Doktor gayet iyi dedi icindeki minnacık noktacik bebek dedi boş değil dedi kalp atışını 6+5te duymaya gitmem için çağırdı daha 6 inci haftamdayim migdem alt üst ya sabah çok yoğun aç kaldıkça artiyor dün gece uyuyamadim çok erken degilmi bulantı için

Doktor gayet iyi dedi icindeki minnacık noktacik bebek dedi boş değil dedi kalp atışını 6+5te duymaya gitmem için çağırdı daha 6 inci haftamdayim migdem alt üst ya sabah çok yoğun aç kaldıkça artiyor dün gece uyuyamadim çok erken degilmi bulantı için
6 . Haftada basladı benımkılerde sabahları ac kalmamaya calıs

Haklısın canım ama işte yemek hazirlayana kadar eziyet gibi koku alıyorum daha kötü hayırlısıyla geçer inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın 🥰
Ben siyah maske içine de kagıt havlu koyuuyorum takıp mutfaga giriyorum canım tavsiye ederim .

Benim 5. Haftada karından ultrasonda bile gözükmüyordu kese. Alttan bakmak zorunda kalmışlardı. Susam tanesi kadar oluyorlar.

Arkadaşlar ben 4+5 haftalık ken doktora gittim bebeği falan gösterdi keseyi çok küçük sizinde boylemiydi ilerleyen haftalarda buyuyormu kalbi atıyor mu 🤭daha minnacikti inanamadim
Artık evlensem de çocuğum olsa benimde 😀 isyanım tek bu 😂 kısmetim ne zamana acaba 😀 Çok kocaman maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişi.. 🌸😇

Back
X