- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayalim2121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten yani böyle nokta gibimiydi büyüdü mü ay çok heyecanlıyım kalbini duymak için bende şuan 6 haftalık oldum bir hafta sonra gidicem duymayaEveet benimkide öyleydi 6. haftada kalp atışını duyduk :)
Senınkı benımkınden baya buyukmus benımkı bezelye kadardıArkadaşlar ben 4+5 haftalık ken doktora gittim bebeği falan gösterdi keseyi çok küçük sizinde boylemiydi ilerleyen haftalarda buyuyormu kalbi atıyor mudaha minnacikti inanamadim
Evet hiç görünmüyordu o zaman minicikti :)Gerçekten yani böyle nokta gibimiydi büyüdü mü ay çok heyecanlıyım kalbini duymak için bende şuan 6 haftalık oldum bir hafta sonra gidicem duymaya![]()
Senınkı benımkınden baya buyukmus benımkı bezelye kadardı![]()
Allah' hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEvet hiç görünmüyordu o zaman minicikti :)
Yani daha iyi birşey mi
çok minik ya bu nasıl büyüyecek te kalbini duyacam diyorum
![]()
Buyur büyür merak etme hatta erkek buAllah' hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım![]()
Doktor gayet iyi dedi icindeki minnacık noktacik bebek dedi boş değil dedi kalp atışını 6+5te duymaya gitmem için çağırdı daha 6 inci haftamdayim migdem alt üst ya sabah çok yoğun aç kaldıkça artiyor dün gece uyuyamadim çok erken degilmi bulantı içinönemlı olan kesenın olusmus olması ve kese yapısının duzgun olması canım baska seylere takılma . İnş kalp atıslarını da duyarsın sag salim ❤
Erkek miBuyur büyür merak etme hatta erkek bu![]()
6 . Haftada basladı benımkılerde sabahları ac kalmamaya calısDoktor gayet iyi dedi icindeki minnacık noktacik bebek dedi boş değil dedi kalp atışını 6+5te duymaya gitmem için çağırdı daha 6 inci haftamdayim migdem alt üst ya sabah çok yoğun aç kaldıkça artiyor dün gece uyuyamadim çok erken degilmi bulantı için
Haklısın canım ama işte yemek hazirlayana kadar eziyet gibi koku alıyorum daha kötü hayırlısıyla geçer inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın6 . Haftada basladı benımkılerde sabahları ac kalmamaya calıs
Ben siyah maske içine de kagıt havlu koyuuyorum takıp mutfaga giriyorum canım tavsiye ederim .Haklısın canım ama işte yemek hazirlayana kadar eziyet gibi koku alıyorum daha kötü hayırlısıyla geçer inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın![]()
Ben siyah maske içine de kagıt havlu koyuuyorum takıp mutfaga giriyorum canım tavsiye ederim .
Artık evlensem de çocuğum olsa benimdeArkadaşlar ben 4+5 haftalık ken doktora gittim bebeği falan gösterdi keseyi çok küçük sizinde boylemiydi ilerleyen haftalarda buyuyormu kalbi atıyor mudaha minnacikti inanamadim
Allah razı olsun canım inşallah iyi bir insana denk gelip hiç pişman olmayacağın bir evlilik yaparsınArtık evlensem de çocuğum olsa benimdeisyanım tek bu
kısmetim ne zamana acaba
Çok kocaman maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişi..
![]()
Benim 5. Haftada karından ultrasonda bile gözükmüyordu kese. Alttan bakmak zorunda kalmışlardı. Susam tanesi kadar oluyorlar.
Çok teşekkür ederim inşallah Allah ağzından duysunAllah razı olsun canım inşallah iyi bir insana denk gelip hiç pişman olmayacağın bir evlilik yaparsın![]()