Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar çok küçük sizinde ilk ultrason goruntunuzde bu kadar küçük muydu?
Konuyla ilgisi yok ama adın soyadın yazıyor fotoğrafın kenarında. Buraya atarken o kısmı kırp.
Tecrübem de yok maalesef yorum yapamıyorum. inşallah hayırla gelir bebişin.
Konuyla ilgisi yok ama adın soyadın yazıyor fotoğrafın kenarında. Buraya atarken o kısmı kırp.
Karşı komşumuz 21 (bebişi var) üst komşumuz 20 yaşında (düşünüyor) kıskanıyorum artık yapmayın şöyle şeyler üfff nasıl hemen olması için ikna edeceğim ki ben benimkini artık aranıza katılsaydım iyiydi ya taktik tüyo falan var mı
Karşı komşumuz 21 (bebişi var) üst komşumuz 20 yaşında (düşünüyor) kıskanıyorum artık yapmayın şöyle şeyler üfff nasıl hemen olması için ikna edeceğim ki ben benimkini artık aranıza katılsaydım iyiydi ya taktik tüyo falan var mı