arkadaşlar çok seviyorsunuz,onsuz duramıyorsunuz

twity__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
86
2
0
İstanbul
öncelikle herkze sonsuz sevgilerimi sunuyorum.hayat bana istemediğim fırsatları sundu.arkadaşlarım olmuyor yapamıyorum onsuz duramıyorum.2 yılımı verdim onun için o ise beni terketti.hiç düşünmeden ardına bile bakmadan.ya ben ya benimumutlarım onlar hiçe sayılır mı dostlarım.ben bu çocuğu halen daha seviyorum 7 ay oldu aramadı sormadı aynı şehirdeyixz.ailem istemedi dedi çekti gitti.siz söyleyin ne yapıyım her akşam ağlamakdan günlerim geçmiyor arayamaıyorum çaresizim ona dönmek için ne yapmalıyım.çok bunalımdayım...

canının nekadar yandıgını anlayabılıyorum 7AY demısssın tebrık ederım cok guzel dayanmıssın
sabredeceksın baska caren yok cunku donsende yıne gıdecek...
eger aşk sa sızınkı emın ol gelıcek bıgun yenıden sabret...

bir gün gelicek ya o gün çok geç olursa ozaman.hayat çok kısa onu her an görmem ve bana bakmaması ne kadar zor ve ben kendime yazık ettim aileme herkeze rezil oldum.ban söz verdi.herkez biliyordu onun için neler yaptım ben neden ben bunu haklettşim.

ıste yazık degılmı sana dusun beraber oldukca uzecekt belkıde senı hayırlısı buymus de ve toparlan bence

2 yıllık ilişkinizi hiç düşünmeden bitirdiyse ve 7 aydır aramıyosa kendini boşuna harap ediyosun. hala geri döneceğini ummanda şaşırtıcı yani.. dönecek olsa çoktan dönerdi. ama illaki dönsün istiyorsan sana karşı bişeyler hissettiğinede eminsen tek çare kıskandırmaktır. senin dimdik ayakta olduğunu görmek onu sana çekecektir. onun kulağına gidecek şekilde mutlu ve umursamaz davranışlarda bulunun.erkekler ağlayan duygusal kızlardan sıkılır yani bunu söylemeselerde bunalırlar. saç şeklinizi falan değiştirin süslenip püslenin, onunla karşılaşmaya çalışın sizi görsün hatta görüştüğünüz birileri varmış gibi davranın ortak arkadaşlarınızın yanında (sevgili değil yalnız görüştüğünüz biri varmış gibi.) tecrübeyle sabittir, denemenizi tavsiye ederim... kıskançlık insanın en büyük zaafıdır.kolay gelsin arkadaşım inşallah tekrar kazanırsın onu.,yani istediğin buysa.bana soracak olsan hiç arkana bakma yeni aşklara yelken aç derdim ama..

çok teşekkür ederim.gerçekden saolun.keşke bir çırpıda atabilseydim yaşanılan çok şey var arkadaşlarım ben insanım bir genç kızım ve yaşadıklarım sineme çekilmez.benim ilk aşkımdı ilk yaşadığım hayatımdı hayatımın ilkiiydi verilen sözler vatler ve kandırılmışlığım ya bu siz olsanız bu kadar kolay bırakabilirmiydiniz yaşanılan çok şey var hem de çok kötüyüm yaşama hevesim bile yoktu oysaki ben ona güvenmiştim.bana ömür borçlu ömür

çok teşekkür ederim.gerçekden saolun.keşke bir çırpıda atabilseydim yaşanılan çok şey var arkadaşlarım ben insanım bir genç kızım ve yaşadıklarım sineme çekilmez.benim ilk aşkımdı ilk yaşadığım hayatımdı hayatımın ilkiiydi verilen sözler vatler ve kandırılmışlığım ya bu siz olsanız bu kadar kolay bırakabilirmiydiniz yaşanılan çok şey var hem de çok kötüyüm yaşama hevesim bile yoktu oysaki ben ona güvenmiştim.bana ömür borçlu ömür

hayatınızın ilki ama sonu değil daha önünüze ne kısmetler çıkar. farzedelim ömür boyu size borçlu,bunun size ne faydası var arkadaşım. sen önüne bi çizgi çekmişsin geleceği yok saymışsın geçmişinle yaşıyosun, çok büyük hata yapıyosun. neden kendini ona mecbur hissediyosun ki. kendine yazık etme arkadaşım.

arkadaşım bizimkide sizinkine benzer sebeplerden bitti..

4 yıl sürdü çok yeni aslında bitti 2 hafta olmadı daha..

çok zorlanıorum unutmaya çalışıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun..

Arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için.inanın hayat bana çok zor geliyor çok ii bir ailem var çok değerli bir insanım ama sevdiğim insan bana hewrşey vaat edip sonradan ailem istemedi dedi ve benimle yüzyüze bile görüşmeden çekip gitti..siz olsaydınız ne yapardınız hayat bu kadar basit mi ben onun için herşeyimi feda ettim güvendim suç mu ettim herşeyden önce sevdim ne yapıyım dostlarım dayanamaıyorum artık

bir gün gelicek ya o gün çok geç olursa ozaman.hayat çok kısa onu her an görmem ve bana bakmaması ne kadar zor ve ben kendime yazık ettim aileme herkeze rezil oldum.ban söz verdi.herkez biliyordu onun için neler yaptım ben neden ben bunu haklettşim.

Her başımıza gelen hak ettiğimiz şey değildir. Kimse ölümü, hastalığı hak etmez ama başımıza gelir, bunu bu açıdan sorgularsanız cevabı bulamaz kendinizi daha çok yıpratırsınız... :delphin:

öncelikle herkze sonsuz sevgilerimi sunuyorum.hayat bana istemediğim fırsatları sundu.arkadaşlarım olmuyor yapamıyorum onsuz duramıyorum.2 yılımı verdim onun için o ise beni terketti.hiç düşünmeden ardına bile bakmadan.ya ben ya benimumutlarım onlar hiçe sayılır mı dostlarım.ben bu çocuğu halen daha seviyorum 7 ay oldu aramadı sormadı aynı şehirdeyixz.ailem istemedi dedi çekti gitti.siz söyleyin ne yapıyım her akşam ağlamakdan günlerim geçmiyor arayamaıyorum çaresizim ona dönmek için ne yapmalıyım.çok bunalımdayım...

Giden dönebilir ancak... Siz gitmediğinize göre geri dönecek olan da siz değilsiniz, şu noktada kabullenip hayırlısını dilemekten daha makul bir tavır olamaz. "Bu çok zor" dediğinizi duyar gibiyim... Hayat da kolay değil zaten... Üstelik "onsuz geçen anları vakit kaybı" olarak görüyorsanız da 7 ay kaybolup gitmiş bile... Herkes için "yeniden başlama" anı vardır, kiminde 1 ay kiminde 1 yıl... Ya yeni biriyle ya da (pek ihtimal vermesem de) eski erkek arkadaşınızla sizin de yüzünüz yeniden gülecek... Buna inanın... yerimseniben

Evet haklısınız zaman kaybı gibi geliyor onu geçtim akrabalarım aileme karşı utanıyorumm.ben utanıyorum arkadaşlar neden biliyomusunuz ben bu değildim her zaman doğru bir insn oldum hayatta ama bana yazık ettiler sevdiğim insan bana yazık etti tek kelimeyle bunu söyliyim hayallerim umutlarım herşeyimi aldı bana bunları geri vericeklermi vermeliler arkadaşlar vermeliler sizden yarım isityorum beni hiç mi sevmedi yüzüme bile bakmadan gitti.

artık ne yapmam lazım bilmiyorum karşısına çıkıp nedeni sorsam ailesine neden böyle bir şey yaptınız desem kafam karışık mademki istemiyorlardı neden bana ümit veridriler yazık ettiler bana ya yaşadığımız onca şey dostlarım ben 7 aydır bir yol bulamadım nasıl çıkırım bu işden.sevdiğim adam ona kıyamazdım o da bana kıyamazdı ama ailesi için rst çekti bana sizce doğrumu bu şehirden gidiceğini söyledi.

Evet haklısınız zaman kaybı gibi geliyor onu geçtim akrabalarım aileme karşı utanıyorumm.ben utanıyorum arkadaşlar neden biliyomusunuz ben bu değildim her zaman doğru bir insn oldum hayatta ama bana yazık ettiler sevdiğim insan bana yazık etti tek kelimeyle bunu söyliyim hayallerim umutlarım herşeyimi aldı bana bunları geri vericeklermi vermeliler arkadaşlar vermeliler sizden yarım isityorum beni hiç mi sevmedi yüzüme bile bakmadan gitti.

Ya arkadaşım öncelikle onu gözünde büyütme !
Yok o ilkti bana söz vermişti şunu yapıcaktık bunu yapıcaktık olmadı ölim şimdi ben kadar saçma bişe yok inan bana. Bende senin gibi olmustum ilk sevgilimden ayrılınca ondan mükemmel erkek yoktu kendimce bunu zamanla anlayacaksın ne kadar aptalmışık diceksin . Ondan daha yüreklisini bulacaksın. Benim 2. sevdiğim insanda uzaktık ve ailesi istemedi diye ayrıldık aile kesinlikle bahanedir tatlım. Benimki 1 ay geçti ben onu bırakmama rağmen döndü düşün sevmiş tabiki ama ben artık istemedim bide bi yalanını öğrendim dün tamamen bitti benim için. Seninki seni sevse 7 ay duramazdı. Benimki 1 ay sonra dönünce aile bahanadir erkek için demisti ona göre yani kendini yiip bitirme. Demekki o çokta sevmemiş seni kabullen önüne bak . Ailesine karsı ezilip büzülmeyen seni el üstünde taşıyacak ve asla bırakmayacak biriyle karsılastırması Allaha dua et .. olumunekankayizsmile

allah razı olsun sizden öncelikle.evet ailesini sebeb gösterdi ama başdan ailesi biliyorsrdu evet başdan istemediler ama sonra oğlumun sevdiğini alırım dedi telefonda bana kabullnemişlerdi.sonradan vazgeç demişler bana ailşem istemedi anla artık unut beni dedi yüzüklerimizi gönderdim yapcak bir şeyim kalmamıştı gurum yıkıldı.o ise vazgeç bırak peşimi demekden başka bir şey demedi.evet madem ki sevmedi neden ama nedne benimle oldu.her akşam dua ediyorum allaha yalvarıyorum üzüntüden hastalandım bittim anlıyormuusnuz ben evleneceğim insanın bana dokunmasını isterdim bunun dönüşü yok arkadaşım yok karşısına çıktım o kadar mesdaj attım yok cvp bile yok sonuç bir kızın hayatı mahvoldu ama arkasına bile bakmadılar

allah razı olsun sizden öncelikle.evet ailesini sebeb gösterdi ama başdan ailesi biliyorsrdu evet başdan istemediler ama sonra oğlumun sevdiğini alırım dedi telefonda bana kabullnemişlerdi.sonradan vazgeç demişler bana ailşem istemedi anla artık unut beni dedi yüzüklerimizi gönderdim yapcak bir şeyim kalmamıştı gurum yıkıldı.o ise vazgeç bırak peşimi demekden başka bir şey demedi.evet madem ki sevmedi neden ama nedne benimle oldu.her akşam dua ediyorum allaha yalvarıyorum üzüntüden hastalandım bittim anlıyormuusnuz ben evleneceğim insanın bana dokunmasını isterdim bunun dönüşü yok arkadaşım yok karşısına çıktım o kadar mesdaj attım yok cvp bile yok sonuç bir kızın hayatı mahvoldu ama arkasına bile bakmadılar

Ne kadar saçmaladığının farkında değilsin !
Ne demek ya bi kızın hayatı mahvoldu saçmalama o zaman evlenip çocuğu olup bunların üstüne ayrılanlar napsın gitsin atsın kendisini boğaz köprüsünden :)
Bu kadar güçsüz olma onun seni arayıp sormamasını düşün seven insan aile dinlemez heleki erkek hiç dinlemez çok seviosa duramaz sensiz. Hiç özel aramalar geldimi sana bu süreçte ? Bi erkek seviosa sesini duymadan da yapamaz .
Önüne bak onunla mutlu olamıcaksın ailesi istemiyor işte. Herşey sevmekle bitmiyo düşün hadi olduda evlendin seni sürekli rahatsız eden herseye burnunu sokan oğlunu yönlendiren bi kaynanan var onumu çekiceksin ömrün boyunca ???
Giden 3-5 senen olsun da bütün ömrün olmasın ! Ailesinin de seni çok seviceği mutlu olucaın birini dile Allahtan canım. Unutulmaz sanma en fazla bakk EN FAZLA O DA 1 sene aklına gelir durur 2 ay acıtır ama insan ölüme bile dayanıyo. Vazgeç ondan kapat tüm kapılarını at onu hatırlatan herşeyi yok et. Birgün iyiki onunla evlenmemisim ana kuzusu diceksin baskasına aşık olup daha mutlu olucaksın.

simdi yazilarin hepsini okumadim ama senin suanneler hissettigini cok iyi anlayabliyorum..Ilk askin olunca birde isler degisiyor tabi..kolay kolay unutacagini sanmiyorum.. sen 7 aydir dayanabiliyosun.. ben 2-3 sene sonra ancak unuttum. simdi yeni bi sevgilim var.. her sonun bir baslangici vardir unutma..kiskandirmaya calis onu son sansini denemekistiyorsan yada onu ara hal hatir sor birseyler yap.. baktin yüz vermiyor tamamen bitir derim ben...

Sakın arama sakın !!! Bak ben ilk sevgilimde seviodum hep onu düsündüm o hayatına baktı çünkü benim onu sevdiğimi biliodu o rahatlığı vermistim ona. Bu sevgilime öle yapmadım ayrıldık o an hayvan gibi ağladım ertesi gün tepki yok.. Salla yaa yeniden birini sevebileceğimi bildiğim için rahatım. Sen ilk olduğu için hiç kimseyi sevemicem SANIYOSUN

Sakın arama sakın !!! Bak ben ilk sevgilimde seviodum hep onu düsündüm o hayatına baktı çünkü benim onu sevdiğimi biliodu o rahatlığı vermistim ona. Bu sevgilime öle yapmadım ayrıldık o an hayvan gibi ağladım ertesi gün tepki yok.. Salla yaa yeniden birini sevebileceğimi bildiğim için rahatım. Sen ilk olduğu için hiç kimseyi sevemicem SANIYOSUN

Arayip aramamasi kisiye bagli aslnda.. yani sizin iliskiniz sirasinda nasildi araniz onada bagli.. Eger beraberken seni cok sevmediyse düskün deildiyse sana ozaman arama derim bende.. cünkü ararsan yine reddedilceksin dahada üzülceksin..Birde sunu gözönünde bulundur bende ilk askimla uzun süre ayri kaldik sora birlestik ama zatenönceden ayriliga aliskin oldugu icin bi dahaki ayrildigimizda yine geldi beraber olalim diye kabul etmedim sonra bi daha hic gelmedi eger cok sevseydi yine gelirdi.. bence sen birsey yapmasanda seviyorsa seni yinede gelebilir arayip sormasanda.. sen hayatina bak yeni insanlarla tanismaya bak..

Artık dönmicek artık izin vermesler arkadaşıma bu şehirden gidiyorum bir yandan sevdiğim kız bir yanda da ailem iki arada kaldım başka çarem yoktu onu uzaklaştırıdmkendimden elimden bir şey gelmedi demiş.ama karşısında bıraktığı incilttiği bir kız bıraktı .kimseye güvencim kalmadı

Önüne baaakk.. ilk sevgilim 2 sene sonra geldi nie benim gibisini bulamadığı için seven insan en fazla 2 ay durur gelir 7 ay durmus zaten salla gitsin

Back
X