arkadaşlar çok seviyorsunuz,onsuz duramıyorsunuz

arkadaşlar daha 23 yaşında bu hayatı böle çekmemeliydim.hayat benim için yaşanmaz hale geliyor.hiç bir şeyden zevk alamıyorum var yok gibi bir şey oldum.bunları haketmedim bu tertemiz yüreğim ben bunu haketmedim.öyle bir ihanete uğradım ki ben nasıl kenime gelebiliirm olmuyor olmuyor bu aşk bu ihanet beni amasız bir hastalığa itecek diye korkuyorum

benim onun uğruna herşeyini fea ettiğim fdelikanlı yok arkadaşlar o şuanda başka bir kızla ilişki içersin de ben ise her akşam pişmanlık içersindeyim insanlara nasıl olurda bu kadar güvenebildim nasıl bu kötülüğü kendime yaptım aptalım kendimden nefret ediyorum ve şimdiden sonra yalvarırım yardım edin

bak cnm insanlar sever beraber olur ayrılır sora tekrar sever.bu kadar ağlak konuşma önce bi silkelen kendine gel şöle 23 yaşında aklı başında kocaman kız olmuşsun.tabiki ayrılık acısı yaşıcaksın ama kendinden neden nefret ediyorsunki kendinin ne suçu var masum sevgisinden başka emin ol onu hakeden biri çıkıcak karşına bence ona sakla seni terkedene değil.şimdi için kavrulur ama zaman herşeyin ilacıdır.öle bi unutursunkiiiii bu sitede yazanlar sorsan kimler kimleri unutmuştuur.oooooooo.senmi unutamıcan insanlardaki genel mekanizma hep aynıdır cano Allah daha büyük acılar yaşatmasın işallah

Back
X