daha önceki konuna baktımda bu maddi sorunlarınız hala geçmemiş demek. geçen yıl bir konunuz var
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/317872-erke287e-maddi-destek-verilmeli.html
şöyle
Arkadaşlar öncelikle nişanlıyım ve konu şu nişanlımın maddi durumu pek iyi değil ve zaman zaman ona destekde olmuşumdur ama son zamanlarda pek bişey yapmadım ve bu aramızda sorun oldu bana benim fedakar olmadıgımı ve buna benzer şeyler söyledi. Nişandan dolayı bi takım borçlara girildi ve bu ona ağır geldi ailesindende bir destek olmadı kendi imkanlarıyla birşeyleri yaptı. Bana söylediği şu ortada bir borç varsa bu ikimizinde borcu bu borcu sende sahiplenmelisin bana destek olmalısın zaman zaman yaptım bunu ama vermediğim zaman ben kötü oluyorum ve benim üstüme geliyor bana yükleniyor neden bu şekilde düşünüyor sizce benmi bi yanlışlık yapıyorum]
canım nişanı biz yaptık zaten ama nişanda erkeğinde masrafı oluyor kızın bohçası altını kıyafeti vs. yani bi borca girildi bi şekilde.
nişanı siz yapmışsınız zaten.ama o bohçaydı ,altındı ,kıyafetti gibi bir erkeğin artık yapması gereken şeyleri yapmış.ve bunun içinde başınızın etini yiyip benin borcum seninde borcun ,bu nişan masraflarını öde demiş. bu çok ayıp bir kere.
bu nişan olayını bence iyibir düşünün derim ben.
Daha önceki yazmış oldugum bi konuyu buraya kopyalamanız çok yanlış şu anda konumuz bu değil ben buraya başka bi konu açtım.
yanlış değil. hemde hiçmi hiç değil.Daha önceki yazmış oldugum bi konuyu buraya kopyalamanız çok yanlış şu anda konumuz bu değil ben buraya başka bi konu açtım.
Ben 1 yıldır nişanlıyım ve öncesi 7-8 yıla dayanan bir beraberliğim var. Maddi sebeplerden dolayı bir türlü evlenemedik nişanlımında işleri biraz oturduktan sonra nişanımız oldu. Senelerdir beklemek öyle yoruyorki insanı isteyipte olmaması çok zor. Herkez gibi bende o kadar hevesleniyorumki ama böyle uzadıkça umutsuzluğa kapılıyorum. Yakında nişanlımın erkek kardeşi evleniyor bunu duyunca o kadar kötü oldumki erkek kardeşi 1 yıldır çıktıgı kızı kaçırdı ve evleniyorlar biz ise kaç senedir bi türlü evimizi kuramadık nişanlım bizimkide yakındır diyor ama kardeşinin bizden önce olması o kadar canımı sıkıyorki kime ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Nişanlımın ailesi kardeşinin evlenmesine onay vermedi abin dururken olmaz diye tepki gösterdiler ancak kaynım herşeye ragmen kendi kendilerine bişeyler yaptılar. Çok canım yanıyor içim sıkılıyor ne yapmalıyım bana bir yol gösterin ne yapacağımı şaşırdım bu olanları kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?