Arkadaşlar değerlerim konusunda bilgi verebilecek olanınız varsa yardımcı olurmusınuz

Yaaa gerçekten mi :) çok teşekkür ederim testesteronda 1 çıkmış bu ne demektir ki
Referans araliği kaç? O aralik içindeyse sorun yok. Testesteron erkeklik hormonu sayiliyor. Kadinlarda yuksek olmamasi gerekli. Pko gibi hastaliklarda yuksek buluna biliyor

Rahim filmi yaptırdınız mı hiç zormu
Evet 1.5 sene once yaptirdim. Hiç zor degil. Bende sadece gaz sancisi gibi hafif sanci olmuşdu o kadar. Küçücük sizilara dayana bilmeliyiz zaten. Kadin olmak başli başina bir dayaniklilik ister. Yaptir geciktirme. Rahim filmi sonrasi tuplerde geçit daha iyi oldugu için hamilelik ihtimali de artiyor.

Kızlar. Bende yarın hastaneye gideceğim fakat ozel olduğu icin bugüne alabildik adetin 5. Günü hormon testi yaparlar mı

Benim ablam 6 tsh ile gebe kaldı ve doğurdu. İlaçlarını da düzenli şekilde kullandı. İmkansız değil yani.
Ablanız istisna imkansiz demedim gebe kalmak zorlaşır ayrıca bebekte zeka geriliği sebep olabiliyor sizde olmadi diye bu yanlış bilgi olcak değil ayrıca ablanizda ilac kullanmış o değerle dogurmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…