- 17 Aralık 2012
- 46
- 4
- 13
- Konu Sahibi sailormars
-
şimdi kızlar burda hücrelerle ilgili bir test buldum.bunu denedim denediğim herkeste doğru sonuç verdi ..benim bir oğlum olucak inşallah sağlıkla gelsin ama birde kız istiyorum eğer bu test doğruysa 2018 e kadar hamile kalırsam çocuğum kız olur ..Allah bilir tabikide ama test kimsede yanılmadı ...çocuğunun cinsiyetini bilenlerde yazsınlar...hem doğruluğunu tespit etmiş oluruz...şimdi kendi doğum tarihiniz ay yıl gün olarak ve eşinizin doğum tarihini yazın hamileyseniz hamile kaldığınız ayı yılıda yazın ...beraber bakalım ...:)
Bende istiyorum banada bakin lutfen :) 19 04 90 benim 01 11 90 esimin dogum gunu.kasim 2014 de hamile kaldigim ay :) bebisimin cinsiyetini bilmiyorum ama tutacakmi merak ediyorumşimdi kızlar burda hücrelerle ilgili bir test buldum.bunu denedim denediğim herkeste doğru sonuç verdi ..benim bir oğlum olucak inşallah sağlıkla gelsin ama birde kız istiyorum eğer bu test doğruysa 2018 e kadar hamile kalırsam çocuğum kız olur ..Allah bilir tabikide ama test kimsede yanılmadı ...çocuğunun cinsiyetini bilenlerde yazsınlar...hem doğruluğunu tespit etmiş oluruz...şimdi kendi doğum tarihiniz ay yıl gün olarak ve eşinizin doğum tarihini yazın hamileyseniz hamile kaldığınız ayı yılıda yazın ...beraber bakalım ...:)
Benim 01.06.1984 eşim 18.01.1979 hamileyim 2015 şubat ayışimdi kızlar burda hücrelerle ilgili bir test buldum.bunu denedim denediğim herkeste doğru sonuç verdi ..benim bir oğlum olucak inşallah sağlıkla gelsin ama birde kız istiyorum eğer bu test doğruysa 2018 e kadar hamile kalırsam çocuğum kız olur ..Allah bilir tabikide ama test kimsede yanılmadı ...çocuğunun cinsiyetini bilenlerde yazsınlar...hem doğruluğunu tespit etmiş oluruz...şimdi kendi doğum tarihiniz ay yıl gün olarak ve eşinizin doğum tarihini yazın hamileyseniz hamile kaldığınız ayı yılıda yazın ...beraber bakalım ...:)
15.hafta benimde cinsiyet belli sizinki acaba benimki aynı cinsiyetteler miBenim 16.05.1981 eşim 10.06.1980 hamileyim 2015 şubat ahı....cinsiyeti belli hadi bakalım
15.hafta benimde cinsiyet belli sizinki acaba benimki aynı cinsiyetteler mi[ dr yüzde yüz kız dedi ya sizin
Benim erkek rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunBenim kızım olack inşallah siizi
sizinki erkek çıkıyoBanada bakar misiniz ben 16.05.1995 esim de 26.05.1988 subatta hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?