- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
-
karadenızde işletme okudum ama ıstedıgım noktaya gelemedim iş hayatında bu yüzden zamanında 2 yıllık ıkı bölüm okudum dgs gırersem biri okul öncesı ogretmenlık oluyo ..Ötekısıde hemsirelık oluyo..Sayısalım ıyıdır hemsırelıgı kesın kazanablırım ..Ben özel sektörden bıktımmmm hangısının atanması kolaydır? yas ılerledıgınde özel sektörde calısmakta zor..Sızce okumaya degermı? Birde eskı esım bana mevkın nedir ? makamın nedır ? demıstı bir işe yaramaz bölüm okudun dedı zoruma gıttı..Sızce hangı bölüm daha ıyı? okumaya degermı?
ayrıca eski eşinin dediklerine takılma makamı neymişmiş işe yaramaz bölümmüş
kendi işe yarar bir adam olsaydı da ayrılmasaydın hırbo
ama ne yapayım yani dayanamıyorumhırboo
Mevki makam sahibi olmak öyle kolay mıymış?karadenızde işletme okudum ama ıstedıgım noktaya gelemedim iş hayatında bu yüzden zamanında 2 yıllık ıkı bölüm okudum dgs gırersem biri okul öncesı ogretmenlık oluyo ..Ötekısıde hemsirelık oluyo..Sayısalım ıyıdır hemsırelıgı kesın kazanablırım ..Ben özel sektörden bıktımmmm hangısının atanması kolaydır? yas ılerledıgınde özel sektörde calısmakta zor..Sızce okumaya degermı? Birde eskı esım bana mevkın nedir ? makamın nedır ? demıstı bir işe yaramaz bölüm okudun dedı zoruma gıttı..Sızce hangı bölüm daha ıyı? okumaya degermı?
DGS mantıklı evet. Fakat istediğin bölüm mesela hemşirelik gittin kazandın. Seçtiğin okul ile mezun olduğun okulun derslerinin tutması gerekiyor yani intibak olması gerekiyor.karadenızde işletme okudum ama ıstedıgım noktaya gelemedim iş hayatında bu yüzden zamanında 2 yıllık ıkı bölüm okudum dgs gırersem biri okul öncesı ogretmenlık oluyo ..Ötekısıde hemsirelık oluyo..Sayısalım ıyıdır hemsırelıgı kesın kazanablırım ..Ben özel sektörden bıktımmmm hangısının atanması kolaydır? yas ılerledıgınde özel sektörde calısmakta zor..Sızce okumaya degermı? Birde eskı esım bana mevkın nedir ? makamın nedır ? demıstı bir işe yaramaz bölüm okudun dedı zoruma gıttı..Sızce hangı bölüm daha ıyı? okumaya degermı?
aynen öyle haklısın. Beğenmiyorsa almasın valla çokta fifi :) Benim eşim üniversite mezunu ben lise mezunuyum ve açıköğretim fakültesini dondurmuştum eşimin ısrarıyla tekrar yeniledim kaydımı. Ve bana ders çalıştırıyor.ama ne yapayım yani dayanamıyorum
insanları mevki ve makamlarına göre ayıranlara üstelik karısını bu durumdan eziklemeye çalışanlara katlanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?