- 11 Ekim 2025
- 18
- 68
- 3
- 22
- Konu Sahibi machavelatte
merhaba Üniversite arkadaşımla aynı eve çıktık. kendisi iki yıldır bir erkekle olan ilişkisi yüzünden depresyonda. derslerine bile odaklanmıyor ve ilişkileri o kadar toksik ki günaşırı buluşup kavga edip ayrılıyorlar. çocuk, arkadaşımdan büyük. özel üniversitede son sınıfını bitiremedi ailesini bahane edip işsiz bir şekilde bar bar dolaşıyor. insanlardan borç alıp öyle geçiniyor. sürekli arkadaşıma intihar edicem diyip kıza eşyalarını verip sonrasında vazgeçiyor. çocuk da büyük ihtimalle çok ağır bir depresyonda ama çevresindeki herkese ,ailesine arkadaşlarına, bunu bahane ederek onlara zarar veriyor. ev arkadaşım çok değerli biri ve onun gençliğinin baharında kendine saygısızlık yapmasına katlanamıyorum. her akşam onla buluşmayacağını söyleyip sonra manipüle edilip buluşuyor. kendi değerine varıp hayatına emin adamınlarla temiz bir sayfayla başlamasını çok istiyorum. onun dışında artık daha fazla onla bu konuyu konuşmamaya karar verdim çünkü giderek onla takıldıkça o da bataklığa doğru çekiliyor. açıkçası artık benim de yapacak bir şeyim yok. sadece içimi dökmek istedim tavsiyelerinize de açığım.
örnek olay vermek istiyorum. çocuk kızla tartıştıktan sonra intihar edicem diyip telefonunu denize atıyor ve kızı ağlattıktan sonra kıza kendine kokoreç ısmarlayıp film izliyorlar.
başka olay, sürekli ilişkideyken eski erkek arkadaşlarını hatırlatıp ben daha iyiyim diyip egosunu tatmin ediyor. ayrıca eski sevgilisi güya bu çocuğu unutamadığı için evlenmiş.
hep kızı ağlatıp sonra benim geleceğim yok o yüzden benle hayal kurma diye bunları sana yapıyorum diyor ama kızı da bırakmıyor. yapıştı sümük gibi iki aydır benim arkadaşım onu hatırlamıyordu bile geldi yine manipüle etti.
örnek olay vermek istiyorum. çocuk kızla tartıştıktan sonra intihar edicem diyip telefonunu denize atıyor ve kızı ağlattıktan sonra kıza kendine kokoreç ısmarlayıp film izliyorlar.
başka olay, sürekli ilişkideyken eski erkek arkadaşlarını hatırlatıp ben daha iyiyim diyip egosunu tatmin ediyor. ayrıca eski sevgilisi güya bu çocuğu unutamadığı için evlenmiş.
hep kızı ağlatıp sonra benim geleceğim yok o yüzden benle hayal kurma diye bunları sana yapıyorum diyor ama kızı da bırakmıyor. yapıştı sümük gibi iki aydır benim arkadaşım onu hatırlamıyordu bile geldi yine manipüle etti.