- 22 Ekim 2013
- 130
- 13
- Konu Sahibi goldenrose23
ben çok merak ediyorum... doğum haritam da 5 tane gezegen retro harekette. anladığım kadarıyla iyiye işaret değil bende kahve falı bakarım eğer yardımcı olan arkadaşlar olursa bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb; benim haritamda da 5 gezegen retro senin gibi bugezegenler hangileri ve kaçıncı evindeler bunu yazarsan daha detaylı bildiğim kadarıyla yazabilirim.ben çok merak ediyorum... doğum haritam da 5 tane gezegen retro harekette. anladığım kadarıyla iyiye işaret değil bende kahve falı bakarım eğer yardımcı olan arkadaşlar olursa bu konuda
merkur,saturn,venus,neptun,uranus retro da.. Merkur 7.evde başakta Saturn 1.evde kova da venüs 7.evde başakta neptun ve uranus 12.evde oğlakta retro harekette arkadaşımMrb; benim haritamda da 5 gezegen retro senin gibi bugezegenler hangileri ve kaçıncı evindeler bunu yazarsan daha detaylı bildiğim kadarıyla yazabilirim.
Satürn 1. Ev’deyse: Kişisel kurallarına bağlı, disiplinden ödün vermeyen, sorumluluklarının farkındadır. Olaylara gerçekçi, karamsar yönden bakarak çözüm üretmeye çalışır. Yaşından olgundur, hatta yaşlı görünür.
Satürn gerilerken doğanlar
Başkalarına göre daha dayanıklı ve duygusal tepkileri daha zor veren insanlardır. Sabitlik onlar için vazgeçilmezdir. Duygu, düşünce, davranış ve tutumlarından kolay vazgeçmezler. Kontrollü ve ciddi insanlardır. Satürn ilerlerken doğanlara göre, daha baskın kontrol duyguları vardır. Kendi öğretmenidir ve kendisine ağır dersler verebilir. Olgun yaşlara gelinceye dek ( Satürn devinimini yaşadıktan sonrasına dek) kendisine güvenmez, yeteneklerini kıyaslar ve küçümser, durmadan özeleştiri yapar, suçluluk duygusuna yatkındır ve dolayısıyla depresifdir veya anksiyete eğilimi görülür. Korkak, obsesif bir tablo çizer. Bunu göstermez ancak, zor anlarda ortaya çıkarır. Hısrlı ve hedefe odaklı bir tutum sergileyemez. Başkalarına güvensizliği, yalnızlığa eğilim getirir. Yalnız çalışmak, yalnız yaşamak, yalnız kalmak, geç evlenmek veya evlenmemek ister. Ebeveynler, aile büyükleri, öğretmenler, patronlar, yöneticiler Satürn gerilerken doğanlar için sorundur. Bu kişileri baskı unusuru olarak algılar ve korkar. Olabildiğince uzaklaşmak veya savunmada kalmak ister. Savunma ve kendini koruma konularında yetersizlik hisleriyle kuşatılmıştır.
Satürn deviniminden sonra, horoskopunuzda Satürn bulunduğu noktaya geldikten sonra-ki bu 28-29 yaşlar arasında gerçekleşir- kişi bütün bu olumsuzlukları çözebilir, baş edebilir, yeteneklerine daha fazla güvenir. Satürn' ün doğum anınızda bulunduğu alan, gerçek yaşamda kendinizi güçsüz hissettiğiniz, baskı olarak algıladığınız ve baş etmekte zorlandığınız alandır. Elbette Satürn' ün başka gezegenlerle yaptığı açılar da, etkilerle başetmeniz ve daha güvenli hissetmeniz için önemlidir.
Sorumluluk, disiplin, hoşgörü ve esneklik Satürn' ün olumsuz etkileri karşısında kullanacağınız silahlardır.
( SUKARAKUŞ yazısından alıntıdır.)