Aşılama ARkadaşlar doktordan gonalf iğne istesem verirmi sizce

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mantıklı olan sen durumunu ayrıntılı bir şekilde anlattıktan sonra, kendi algoritmasına gore, GEREK görürse vermesi degil mi zaten? sonuçta bu çok ciddi bir tedavi.
Evet ama devletin doktoru hastayı fazla dinlemiyorlar sadece sorunu öğr nip ayrıntıya girmiyorlar bu yüze n endişe duydum iğne isteyip istememekte

Bencede igneye gecsen daha etkili olur bi konus bakalim doktorla
Evet iğne daha mantıklı yoruldum haptan ve Mersin’de devlet hastanesi çok uzak gidip g l motorumda iyi ve sağlıklı bir tedavi görmek istiyorum ama arkadaşlar ohss diye bir seyden Bahs etti iğneden de korktum

Evet iğne daha mantıklı yoruldum haptan ve Mersin’de devlet hastanesi çok uzak gidip g l motorumda iyi ve sağlıklı bir tedavi görmek istiyorum ama arkadaşlar ohss diye bir seyden Bahs etti iğneden de korktum

İyi de siz istediniz diye hemen yazmaz ki

Anlatın işte hap içmekte zorlandığınızı, tek yumurtanın büyüdüğünü vs

Gerekli görürse verir iğne

Dozu düşük verir başka marka verir vs

Ohss herkeste olacak diye bir durum yok

Tüp bebekte iki günde bir kontrole bunun için çağırıyorlar

İyi de siz istediniz diye hemen yazmaz ki

Anlatın işte hap içmekte zorlandığınızı, tek yumurtanın büyüdüğünü vs

Gerekli görürse verir iğne

Dozu düşük verir başka marka verir vs

Ohss herkeste olacak diye bir durum yok

Tüp bebekte iki günde bir kontrole bunun için çağırıyorlar
Evet bakalım haftaya çarsamba günü gidip danış cam düzcede bir yumurta ve 16mm olmasi küçük ihtiyaç İnal değilim nasip çatlatma iğnesi verir doktorumu değiştirdim bakalım haftaya çarsamba iyi sonuç alırım

Olma ihtimali var tabiki ama genelde olmayan bi şey ben 1 ay klomen kullandim adet olmadım doktor hemen iğneye geçti ve çok şükür olumlu sonuç aldım klomen herkese iyi gelmiyor

Olma ihtimali var tabiki ama genelde olmayan bi şey ben 1 ay klomen kullandim adet olmadım doktor hemen iğneye geçti ve çok şükür olumlu sonuç aldım klomen herkese iyi gelmiyor
Evet bende de klomen hiç etki vermedi bakalımne karar verecek

Bilmiyorum verir mi cunki senin yumurtaliklarin hapa yanit veriyo istersen tup bebek merkezinde yaptir yumurta takibini onlar boyutunu herseyi daha ii ayarlayip catlatma ignesi veriyo ignede kolay degil yumurtaliklarin asiri cevap verirse maddi manevi uzulursun doktor iliski yasagi verir gidince gorus doktorla bakalim

merhaba;

ben de polikistik overim. eşime bakıldı rahim filmi çekildi bunlar normal. yumurtalarım istenilen boyutta değil ve çatlamıyor. bu yüzden doktor direkt iğnelere başlamam gerektiğini söyledi. klomen neden vermedi bilmiiyorum :/ benim merak ettiğim aşırı cevap verirse yumurtalıklara olumsuz etki mi yaratıyor?

merhaba;

ben de polikistik overim. eşime bakıldı rahim filmi çekildi bunlar normal. yumurtalarım istenilen boyutta değil ve çatlamıyor. bu yüzden doktor direkt iğnelere başlamam gerektiğini söyledi. klomen neden vermedi bilmiiyorum :/ benim merak ettiğim aşırı cevap verirse yumurtalıklara olumsuz etki mi yaratıyor?
Klomen polikistik overlilere yaramıyor genelde kist yapıp bırakıyor iğne daha etkili. o aşırı cevap verme pek olabilen bi şey değil ben o kadar kullandim sadece 1 tane yumurtam büyüdü. O çok nadir olan bi şey

Klomen polikistik overlilere yaramıyor genelde kist yapıp bırakıyor iğne daha etkili. o aşırı cevap verme pek olabilen bi şey değil ben o kadar kullandim sadece 1 tane yumurtam büyüdü. O çok nadir olan bi şey

anladım teşekkür ederim. peki bu iğnenin başka yan etkisi var mı? bu iğne dışında bana ouitrella verdi bir kutu.

Back
X